Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Markir FC Ksopatowek
wlasna off Tactiek nówka próba
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 34
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 51
weak Schieten very good
average Passen solid
weak Verdedigen outstanding


1e minuut.
Bobiński is nu in balbezit. Bobiński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bień met een snelle inworp. Roldan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Pert bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khachikyan passt de bal zonder na te denken. Guz is nu in balbezit. Guz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Balanikas geeft de bal voor. Noguerol kopt de bal weg. Daar is Pert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guz rent richting de bal. Guz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Coppens probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guz de bal. Tersánszky-Tóth geeft de bal voor. Khachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Baďura geeft de bal voor. Tersánszky-Tóth kan de bal niet met de borst controleren. Strzykalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tersánszky-Tóth verovert de bal door een tackle van achteren. Tersánszky-Tóth geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Guz rent richting de bal. Roldan met een sublieme pass. Guz met een sublieme pass. Khachikyan rent richting de bal. Khachikyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Baďura heeft problemen om de bal te vangen. Tersánszky-Tóth rent richting de bal. Tersánszky-Tóth passt de bal in één keer door. Khachikyan rent richting de bal. Khachikyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Villasmil rent richting de bal. Jędrejowski onderschept slim de pass. Jędrejowski geeft de bal voor. Khachikyan krijgt zijn hoofd ertegen. Bobiński heeft problemen om de bal te vangen. Kassavetis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guz rent richting de bal. Guz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - Ksopatowek 0:1

30e minuut.
Baďura speelt de bal door. Roldan is nu in balbezit. Roldan passt de bal in één keer door. Guz is nu in balbezit. Guz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Roldan geeft een hoge lob. Pert is nu in balbezit. Khachikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khachikyan draait met de bal, schiet en ... Tarachulski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - Ksopatowek 0:2

33e minuut.
Bień met een snelle inworp. Roldan is nu in balbezit. Roldan passt de bal met de wreef. Khachikyan is nu in balbezit. Khachikyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Roldan passt de bal in één keer door. Tersánszky-Tóth rent richting de bal. Tersánszky-Tóth passt de bal zonder na te denken. Guz is nu in balbezit. Guz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - Ksopatowek 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markir FC 87%, Ksopatowek 13%.
Markir FC - Ksopatowek 0:3

51e minuut.
Noguerol verovert de bal door een tackle van achteren. Noguerol speelt de bal door. Roldan probeert naar een medespeler te passen. Khachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Khachikyan is nu in balbezit. Roldan rent richting de bal. Roldan geeft de bal voor. Guz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guz draait met de bal, schiet en ... Kassavetis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - Ksopatowek 0:4

53e minuut.
Guz bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguerol is nu in balbezit. Noguerol geeft een lange en hoge pass. Tersánszky-Tóth bereikt de bal nog maar net als eerste. Tersánszky-Tóth geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Roldan probeert naar een medespeler te passen. Khachikyan is nu in balbezit. Pert legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Khachikyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tersánszky-Tóth neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - Ksopatowek 0:5

57e minuut.
Baďura probeert naar een medespeler te passen. Noguerol bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguerol passt de bal in één keer door. Guz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Baďura kopt de bal weg. Tarachulski kan de bal niet met de borst controleren. Khachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan schiet op doel. Kassavetis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - Ksopatowek 0:6

60e minuut.
Bień bereikt de bal nog maar net als eerste. Bień passt de bal met de wreef. Tersánszky-Tóth met een sublieme pass. Guz is nu in balbezit. Guz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Villasmil is nu in balbezit. Guz verovert de bal door een tackle van achteren. Guz speelt de bal door. Klungelig pakt Khachikyan de bal. Khachikyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Strzykalski geeft een hoge lob. Coppens kopt de bal weg. Strzykalski heeft problemen om de bal te vangen. Tersánszky-Tóth is nu in balbezit. Tersánszky-Tóth schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Baďura probeert naar een medespeler te passen. Roldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanikas is nu in balbezit. Roldan verovert de bal door een tackle van achteren. Roldan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tersánszky-Tóth probeert naar een medespeler te passen. Bień met een sublieme pass. Pert rent richting de bal. Khachikyan onderschept slim de pass. Khachikyan draait met de bal, schiet en ... Kassavetis bokst de bal weg.

83e minuut.
Pert heeft problemen om de bal te vangen. Guz rent richting de bal. Guz passt de bal zonder na te denken. Khachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markir FC 83%, Ksopatowek 17%.
Markir FC - Ksopatowek 0:6