Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ksopatowek Markir FC
nówka próba Tactiek wlasna off
59% Balbezit 41%
13% Spel op eigen helft 87%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 28.7
zeer goed Schieten zwak
solide Passen matig
uitmuntend Verdedigen zwak


2e minuut.
Jędrejowski rent richting de bal. Jędrejowski geeft een hoge lob. Bobiński kan de bal niet met de borst controleren. Khachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Daar is Balanikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldan geeft een hoge lob. Guz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Noguerol geeft de bal voor. Roldan geeft een lange en hoge pass. Konde rent richting de bal. Guz verovert de bal door een tackle van achteren. Guz draait met de bal, schiet en ... Kassavetis bokst de bal weg. Guz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Guz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noguerol bereikt de bal nog maar net als eerste. Guz geeft de bal voor. Khachikyan is nu in balbezit. Khachikyan schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Tersánszky-Tóth met een sublieme pass. Noguerol is nu in balbezit. Noguerol passt de bal met de wreef. Roldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldan draait met de bal, schiet en ... Kassavetis bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Bobiński is nu in balbezit. Khachikyan onderschept slim de pass. Roldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kassavetis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Guz rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Konde ... Strafschop! Guz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tersánszky-Tóth legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksopatowek - Markir FC 1:0

25e minuut.
Balanikas probeert naar een medespeler te passen. Tarachulski is nu in balbezit. Pert rent richting de bal. Khachikyan onderschept slim de pass. Khachikyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mastropasqua passt de bal met de wreef. Roldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldan speelt de bal door. Daar is Khachikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khachikyan haalt uit met een fantastische trap. Kassavetis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Guz rent richting de bal. Guz met een sublieme pass. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan onderschept slim de pass. Khachikyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pert verovert de bal door een tackle van achteren. Tersánszky-Tóth verovert de bal door een tackle van achteren. Tersánszky-Tóth met een sublieme pass. Khachikyan is nu in balbezit. Khachikyan draait met de bal, schiet en ... Kassavetis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Guz geeft een hoge lob. Balanikas heeft problemen om de bal te vangen. Khachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksopatowek - Markir FC 2:0

37e minuut.
Tarachulski verovert de bal door een tackle van achteren. Tarachulski geeft een hoge lob. Bień rent richting de bal. Bień geeft een hoge lob. Guz krijgt zijn hoofd ertegen. Kassavetis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Guz heeft problemen om de bal te vangen. Guz passt de bal met de wreef. Khachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan schiet op doel. Kassavetis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noguerol met een snelle inworp. Villasmil is nu in balbezit. Guz verovert de bal door een tackle van achteren. Guz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bień passt de bal met de wreef. Tersánszky-Tóth met een sublieme pass. Noguerol probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ksopatowek - Markir FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksopatowek 13%, Markir FC 87%.
Ksopatowek - Markir FC 3:0

48e minuut.
Tarachulski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mastropasqua de bal. Mastropasqua speelt de bal door. Khachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Roldan heeft problemen om de bal te vangen. Roldan geeft een lange en hoge pass. Tersánszky-Tóth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khachikyan is nu in balbezit. Khachikyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Guz speelt de bal door. Noguerol is nu in balbezit. Noguerol geeft een hoge lob. Khachikyan is nu in balbezit. Khachikyan schiet op doel. Kassavetis bokst de bal weg.

60e minuut.
Coppens speelt de bal door. Baďura met een sublieme pass. Noguerol bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguerol geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksopatowek - Markir FC 4:0

64e minuut.
Roldan met de inworp. Khachikyan rent richting de bal. Khachikyan geeft een lange en hoge pass. Guz is nu in balbezit. Guz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Roldan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khachikyan geeft een hoge lob. Guz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guz schiet op doel. Kassavetis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksopatowek - Markir FC 5:0

71e minuut.
Baďura speelt de bal door. Noguerol heeft problemen om de bal te vangen. Noguerol met een sublieme pass. Roldan is nu in balbezit. Roldan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tersánszky-Tóth passt de bal zonder na te denken. Roldan speelt de bal door. Guz rent richting de bal. Guz geeft een lange en hoge pass. Kassavetis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksopatowek - Markir FC 6:0

80e minuut.
Khachikyan geeft een hoge lob. Noguerol rent richting de bal. Noguerol speelt de bal door. Guz rent richting de bal. Guz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ksopatowek - Markir FC 7:0

85e minuut.
Pert bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khachikyan met een sublieme pass. Guz is nu in balbezit. Guz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Noguerol geeft een lange en hoge pass. Khachikyan heeft problemen om de bal te vangen. Khachikyan passt de bal zonder na te denken. Guz heeft problemen om de bal te vangen. Guz haalt uit met een fantastische trap. Kassavetis bokst de bal weg.

88e minuut.
Roldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldan met een sublieme pass. Khachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan haalt uit met een fantastische trap. Kassavetis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksopatowek - Markir FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksopatowek 13%, Markir FC 87%.
Ksopatowek - Markir FC 8:0