Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fasolki *PIWOŻŁOPY*
Fasolek Tactiek 555
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 57
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Daar is Virtalinna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tettamanti is nu in balbezit. Virtalinna onderschept slim de pass. Virtalinna geeft een lange en hoge pass. Saramet springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Stanisławski verovert de bal door een tackle van achteren. Bosch verovert de bal door een tackle van achteren. Bosch geeft de bal voor. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - *PIWOŻŁOPY* 0:1

18e minuut.
Gallego speelt de bal door. Stanisławski heeft problemen om de bal te vangen. Stanisławski geeft een hoge lob. Esnault springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fasolki - *PIWOŻŁOPY* 1:1

21e minuut.
Pieniacki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dziļums met een snelle inworp. Sas geeft de bal voor. Saramet springt en kopt de bal. Eisvogel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Sas passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Bonk de bal onder controle te krijgen. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet draait met de bal, schiet en ... Eisvogel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - *PIWOŻŁOPY* 1:2

32e minuut.
Klungelig pakt Gallego de bal. Załoga is nu in balbezit. Załoga passt de bal met de wreef. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bosch passt de bal zonder na te denken. Virtalinna is nu in balbezit. Virtalinna passt de bal met de wreef. Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Vopršal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vopršal passt de bal in één keer door. Sas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Koźmiński de bal. Koźmiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fasolki 66%, *PIWOŻŁOPY* 34%.
Fasolki - *PIWOŻŁOPY* 1:2

46e minuut.
Capitanio komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Sas passt de bal zonder na te denken. Bosch speelt de bal door. Tettamanti rent richting de bal. Virtalinna is nu in balbezit. Virtalinna haalt uit met een fantastische trap. Paal!

72e minuut.
Inworp. Koźmiński met een snelle inworp. Bosch is nu in balbezit. Bosch geeft een hoge lob. Tettamanti onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Koźmiński de bal. Koźmiński passt de bal in één keer door. Virtalinna rent richting de bal. Virtalinna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - *PIWOŻŁOPY* 1:3

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Pieniacki de bal onder controle te krijgen. Sas is nu in balbezit. Pieniacki begaat een overtreding. Sas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sas kan niet meer verder spelen. Zątek komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Virtalinna onderschept slim de pass. Virtalinna met een sublieme pass. Saramet rent richting de bal. Saramet haalt uit met een fantastische trap. Eisvogel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fasolki 60%, *PIWOŻŁOPY* 40%.
Fasolki - *PIWOŻŁOPY* 1:3