Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
turyści DUMA STOLICY 1911
1v235 Tactiek cwe(7)ka
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
50.9 gemiddelde waardering 41.4
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Daar is Chojnacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frątczak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łojek. Frątczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kitančev met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zwierz springt en kopt de bal. Chwast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zwierz is nu in balbezit. Zwierz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - DUMA STOLICY 1911 0:1

8e minuut.
Chindea geeft de bal voor. Schejbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora verovert de bal door een tackle van achteren. Komora draait met de bal, schiet en ... Szeregowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea passt de bal in één keer door. Komora is nu in balbezit. Komora draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wiels geeft de bal voor. Komora springt en kopt de bal. Lisiewicz onderschept slim de pass. Filipczak rent richting de bal. Filipczak geeft een hoge lob. Szeregowy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ntikoudis rent richting de bal. Ntikoudis schiet op doel. Szeregowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Buszka verovert de bal door een tackle van achteren. Rejtan is nu in balbezit. Buszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rejtan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kitančev wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Myśliszewski heeft problemen om de bal te vangen. Blombowski rent richting de bal. Chojnacki verovert de bal door een tackle van achteren. Chojnacki haalt uit met een fantastische trap. Chwast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - DUMA STOLICY 1911 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: turyści 65%, DUMA STOLICY 1911 35%.
turyści - DUMA STOLICY 1911 0:2

55e minuut.
Inworp. Teska komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Chindea verovert de bal door een tackle van achteren. Chindea speelt de bal door. Wiels heeft problemen om de bal te vangen. Wiels geeft een lange en hoge pass. Komora maakt een snoekduik en kopt de bal. Szeregowy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Filipczak speelt de bal door. Chindea met een sublieme pass. Wiels bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiels geeft een lange en hoge pass. Komora springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora verovert de bal door een tackle van achteren. Wiels rent richting de bal. Wiels geeft een hoge lob. Ntikoudis krijgt zijn hoofd ertegen. Szeregowy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Komora rent richting de bal. Komora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - DUMA STOLICY 1911 1:2

69e minuut.
Kitančev rent richting de bal. Rejtan probeert naar een medespeler te passen. Balsam rent richting de bal. Chojnacki verovert de bal door een tackle van achteren. Chojnacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - DUMA STOLICY 1911 1:3

72e minuut.
Quindós met de inworp. Rejtan rent richting de bal. Łojek maakt een afschuwelijke overtreding. Łojek krijgt een gele kaart. Rejtan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rejtan kan niet meer verder spelen. Kordana komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski geeft de bal voor. Balsam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chojnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojnacki draait met de bal, schiet en ... Chwast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Teska is nu in balbezit. Blombowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blombowski geeft de bal voor. Komora rent richting de bal. Komora haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Klungelig pakt Quindós de bal. Quindós geeft de bal voor. Szotek rent richting de bal. Teska verovert de bal door een tackle van achteren. Teska draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Lisiewicz rent richting de bal. Lisiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Szotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teska is nu in balbezit. Teska draait met de bal, schiet en ... Chwast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wiels probeert naar een medespeler te passen. Frątczak rent richting de bal. Chindea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frątczak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Frątczak kan niet meer verder spelen. Ziemiańczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: turyści 60%, DUMA STOLICY 1911 40%.
turyści - DUMA STOLICY 1911 1:3