Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jagielnia Skawina Ksopatowek
5-3-2 Tactiek nówka próba
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 52.5
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Kawulok kopt de bal weg. Mastropasqua heeft problemen om de bal te vangen. Hadživuković rent richting de bal. Hadživuković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jagielnia Skawina - Ksopatowek 1:0

7e minuut.
Bień bereikt de bal nog maar net als eerste. Baďura is nu in balbezit. Mircea onderschept slim de pass. Mastropasqua verovert de bal door een tackle van achteren. Mastropasqua geeft een lange en hoge pass. Fabisiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Coppens geeft een hoge lob. Rejman heeft problemen om de bal te vangen. Khachikyan rent richting de bal. Guz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Noguerol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tersánszky-Tóth is nu in balbezit. Tersánszky-Tóth probeert naar een medespeler te passen. Khachikyan is nu in balbezit. Khachikyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roldan met een snelle inworp. Pałyga rent richting de bal. Khachikyan onderschept slim de pass. Khachikyan geeft de bal voor. Fabisiak bokst de bal weg.

31e minuut.
Kawulok onderschept slim de pass. Kawulok speelt de bal door. Bień rent richting de bal. Bień geeft een hoge lob. Guz krijgt zijn hoofd ertegen. Fabisiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Bień is nu in balbezit. Bień geeft een hoge lob. Daar is Guz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guz draait met de bal, schiet en ... Fabisiak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Baďura onderschept slim de pass. Baďura speelt de bal door. Khachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan haalt uit met een fantastische trap. Fabisiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Jagielnia Skawina - Ksopatowek 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jagielnia Skawina 76%, Ksopatowek 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jagielnia Skawina - Ksopatowek 1:1

70e minuut.
Tersánszky-Tóth geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Petschovschi de bal onder controle te krijgen. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khachikyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Khachikyan kopt de bal weg. Noguerol is nu in balbezit. Buła verovert de bal door een tackle van achteren. Guz onderschept slim de pass. Guz draait met de bal, schiet en ... Fabisiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jagielnia Skawina 68%, Ksopatowek 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jagielnia Skawina - Ksopatowek 1:1