Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lew Markir FC
442N Tactiek wlasna off
54% Balbezit 46%
18% Spel op eigen helft 82%
36 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 29.3
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Piechaczek met een sublieme pass. Costas rent richting de bal. Costas passt de bal in één keer door. Pietryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietryka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Magosz rent richting de bal. Magosz passt de bal zonder na te denken. Vuopio probeert naar een medespeler te passen. Costas bereikt de bal nog maar net als eerste. Costas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Daar is Pert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechaczek is nu in balbezit. Piechaczek passt de bal zonder na te denken. Costas rent richting de bal. Costas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lew - Markir FC 1:0

10e minuut.
Bădiţă met een sublieme pass. Azambuja kan de bal niet met de borst controleren. Azambuja speelt de bal door. Pietryka is nu in balbezit. Piechaczek geeft een hoge lob. Kassavetis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Costas heeft problemen om de bal te vangen. Costas schiet op doel. Viebig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kassavetis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lew - Markir FC 2:0

19e minuut.
Piechaczek speelt de bal door. Vuopio geeft de bal voor. Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietryka onderschept slim de pass. Pietryka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pietryka probeert naar een medespeler te passen. Piechaczek rent richting de bal. Piechaczek geeft een hoge lob. Costas krijgt zijn hoofd ertegen. Kassavetis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lew - Markir FC 3:0

29e minuut.
Piechaczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Magosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magosz geeft de bal voor. Costas springt en kopt de bal. Daar is Bobiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kassavetis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Costas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lew - Markir FC 4:0

36e minuut.
Bădiţă probeert naar een medespeler te passen. Azambuja rent richting de bal. Azambuja passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Costas de bal. Costas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietryka onderschept slim de pass. Pietryka passt de bal met de wreef. Costas rent richting de bal. Costas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Vuopio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuopio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Costas de bal. Costas draait met de bal, schiet en ... Kassavetis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lew - Markir FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lew 21%, Markir FC 79%.
FC Lew - Markir FC 5:0

47e minuut.
Klungelig pakt Pietryka de bal. Piechaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechaczek geeft een lange en hoge pass. Costas is nu in balbezit. Costas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pietryka verovert de bal door een tackle van achteren. Pietryka passt de bal in één keer door. Vuopio is nu in balbezit. Vuopio geeft een lange en hoge pass. Costas krijgt zijn hoofd ertegen. Kassavetis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Piechaczek geeft een lange en hoge pass. Vuopio maakt een snoekduik en kopt de bal. Pietryka rent richting de bal. Pietryka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lew - Markir FC 6:0

55e minuut.
Magosz probeert naar een medespeler te passen. Pietryka kan de bal niet met de borst controleren. Bobiński rent richting de bal. Costas verovert de bal door een tackle van achteren. Costas haalt uit met een fantastische trap. Kassavetis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Costas rent richting de bal. Costas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lew - Markir FC 7:0

58e minuut.
Strzykalski kopt de bal weg. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă probeert naar een medespeler te passen. Costas bereikt de bal nog maar net als eerste. Costas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vuopio rent richting de bal. Vuopio geeft de bal voor. Kassavetis bokst de bal weg. Daar is Costas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lew - Markir FC 8:0

61e minuut.
Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz passt de bal met de wreef. Costas is nu in balbezit. Costas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tarachulski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piechaczek zal de hoekschop nemen. Pietryka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Vuopio kopt de bal weg. Costas rent richting de bal. Viebig verovert de bal door een tackle van achteren. Pietryka onderschept slim de pass. Pietryka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Azambuja passt de bal in één keer door. Piechaczek speelt de bal door. Tarachulski controleert de bal met de borst. Costas rent richting de bal. Costas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kassavetis trapt de bal weg van het doel. Vuopio probeert naar een medespeler te passen. Magosz speelt de bal door. Klungelig pakt Pietryka de bal. Pietryka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Vuopio probeert naar een medespeler te passen. Pietryka rent richting de bal. Costas rent richting de bal. Costas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lew - Markir FC 9:0

75e minuut.
Konde geeft de bal voor. Vuopio rent richting de bal. Vuopio geeft een lange en hoge pass. Pietryka controleert de bal met de borst. Pietryka haalt uit met een fantastische trap. Kassavetis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Vuopio is nu in balbezit. Vuopio geeft de bal voor. Konde verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piechaczek zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Azambuja passt de bal met de wreef. Tarachulski rent richting de bal. Tarachulski passt de bal zonder na te denken. Daar is Costas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lew - Markir FC 10:0

80e minuut.
Pietryka is nu in balbezit. Vuopio rent richting de bal. Vuopio passt de bal zonder na te denken. Pietryka rent richting de bal. Pietryka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Jasik speelt de bal door. Piechaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechaczek probeert naar een medespeler te passen. Pietryka is nu in balbezit. Pietryka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Inworp. Vuopio met een snelle inworp. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja geeft de bal voor. Viebig heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lew - Markir FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lew 14%, Markir FC 86%.
FC Lew - Markir FC 11:0