Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Markir FC FC Lew
wlasna off Tactiek 442N
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 42.5
weak Schieten good
average Passen solid
weak Verdedigen average


3e minuut.
Piechaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechaczek met een sublieme pass. Pietryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietryka schiet op doel. Kassavetis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - FC Lew 0:1

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matak met een snelle inworp. Vuopio rent richting de bal. Vuopio geeft de bal voor. Surík maakt een snoekduik en kopt de bal. Kassavetis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piechaczek is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Strzykalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietryka onderschept slim de pass. Pietryka geeft de bal voor. Daar is Surík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surík haalt uit met een fantastische trap. Kassavetis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - FC Lew 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Pert de bal. Surík rent richting de bal. Pert is nu in balbezit. Pietryka verovert de bal door een tackle van achteren. Pietryka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - FC Lew 0:3

17e minuut.
Vuopio is nu in balbezit. Vuopio speelt de bal door. Surík rent richting de bal. Surík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - FC Lew 0:4

21e minuut.
Inworp. Villasmil met de inworp. Pert bereikt de bal nog maar net als eerste. Surík onderschept slim de pass. Surík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pert is nu in balbezit. Surík onderschept slim de pass. Vuopio rent richting de bal. Vuopio geeft een lange en hoge pass. Surík maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mastrogiacomi is nu in balbezit. Matak is nu in balbezit. Matak probeert naar een medespeler te passen. Surík is nu in balbezit. Surík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mastrogiacomi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Balanikas met een snelle inworp. Badziński rent richting de bal. Badziński geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Pietryka kopt de bal weg. Bădiţă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pert de bal. Surík is nu in balbezit. Surík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Piechaczek de bal onder controle te krijgen. Piechaczek geeft een lange en hoge pass. Daar is Konde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surík is nu in balbezit. Surík schiet op doel. Kassavetis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - FC Lew 0:5

36e minuut.
Vaško bereikt de bal nog maar net als eerste. Matak rent richting de bal. Vaško rent richting de bal. Matak is nu in balbezit. Vaško geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mastrogiacomi kopt de bal weg. Balanikas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matak. Matak krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Vaško met een sublieme pass. Piechaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechaczek passt de bal met de wreef. Surík rent richting de bal. Surík schiet op doel. Kassavetis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pietryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietryka haalt uit met een fantastische trap. Kassavetis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - FC Lew 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markir FC 78%, FC Lew 22%.
Markir FC - FC Lew 0:6

50e minuut.
Vuopio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuopio passt de bal in één keer door. Pietryka is nu in balbezit. Pietryka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - FC Lew 0:7

54e minuut.
Pietryka is nu in balbezit. Piechaczek met een sublieme pass. Surík is nu in balbezit. Surík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - FC Lew 0:8

60e minuut.
Bobiński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vuopio met de inworp. Vaško rent richting de bal. Vaško geeft een lange en hoge pass. Kassavetis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Konde de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - FC Lew 0:9

65e minuut.
Piechaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechaczek speelt de bal door. Surík rent richting de bal. Pietryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietryka draait met de bal, schiet en ... Kassavetis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - FC Lew 0:10

66e minuut.
Badziński passt de bal zonder na te denken. Balanikas rent richting de bal. Surík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietryka is nu in balbezit. Pietryka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Kassavetis probeert naar een medespeler te passen. Piechaczek rent richting de bal. Piechaczek passt de bal in één keer door. Pietryka rent richting de bal. Pietryka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Pert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietryka is nu in balbezit. Pietryka passt de bal in één keer door. Surík rent richting de bal. Surík schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vuopio is nu in balbezit. Vuopio schiet op doel. Kassavetis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

73e minuut.
Kassavetis trapt de bal weg. Vaško rent richting de bal. Vaško probeert naar een medespeler te passen. Piechaczek rent richting de bal. Piechaczek met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Surík is nu in balbezit. Surík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - FC Lew 0:11

75e minuut.
Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasmil passt de bal zonder na te denken. Pietryka is nu in balbezit. Pietryka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tarachulski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - FC Lew 0:12

78e minuut.
Piechaczek is nu in balbezit. Piechaczek probeert naar een medespeler te passen. Tarachulski rent richting de bal. Surík onderschept slim de pass. Surík draait met de bal, schiet en ... Kassavetis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Vuopio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balanikas. Vuopio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mastrogiacomi met een snel genomen vrije trap. Konde kopt de bal weg. Vaško probeert de bal aan de voet te houden. Vaško geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Matak rent richting de bal. Matak probeert naar een medespeler te passen. Piechaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechaczek geeft een hoge lob. Vuopio krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markir FC 83%, FC Lew 17%.
Markir FC - FC Lew 0:12