Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fasolki FC Lew
Fasolek Tactiek 442N
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 47.1
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Esnault probeert naar een medespeler te passen. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Esnault rent richting de bal. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. Vega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - FC Lew 1:0

5e minuut.
Esnault bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinhold verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chmielewski krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Stanisławski probeert naar een medespeler te passen. Gallego is nu in balbezit. Gallego passt de bal met de wreef. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Poels rent richting de bal. Chmielewski onderschept slim de pass. Magosz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magosz krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Vuopio is nu in balbezit. Bronner onderschept slim de pass. Bronner geeft een lange en hoge pass. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vaško speelt de bal door. Klungelig pakt Piechaczek de bal. Piechaczek speelt de bal door. Pietryka is nu in balbezit. Pietryka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Magosz met een snelle inworp. Vuopio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bronner krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Bronner passt de bal met de wreef. Gallego heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magosz. Magosz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

31e minuut.
Vuopio rent richting de bal. Inworp. Vuopio met een snelle inworp. Vaško rent richting de bal. Vaško geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pawelczyk passt de bal met de wreef. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechaczek verovert de bal door een tackle van achteren. Piechaczek geeft de bal voor. Costas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fasolki 54%, FC Lew 46%.
Fasolki - FC Lew 1:0

49e minuut.
Klungelig pakt Gallego de bal. Gallego passt de bal in één keer door. Stanisławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisławski geeft een lange en hoge pass. Esnault krijgt zijn hoofd ertegen. Vega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Esnault is nu in balbezit. Esnault schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - FC Lew 2:0

51e minuut.
Piechaczek met een sublieme pass. Tettamanti is nu in balbezit. Costas onderschept slim de pass. Costas haalt uit met een fantastische trap. Eisvogel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - FC Lew 2:1

52e minuut.
Esnault probeert naar een medespeler te passen. Bonk met een sublieme pass. Daar is Tettamanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costas verovert de bal door een tackle van achteren. Costas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Stanisławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisławski passt de bal met de wreef. Gallego is nu in balbezit. Gallego geeft de bal voor. Esnault maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - FC Lew 3:1

72e minuut.
Gallego rent richting de bal. Poels is nu in balbezit. Gallego schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gallego krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Bădiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Bădiţă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cwojdziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pawelczyk geeft de bal voor. Vega bokst de bal weg. Esnault bereikt de bal nog maar net als eerste. Esnault haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - FC Lew 4:1

90e minuut.
Vuopio passt de bal zonder na te denken. Piechaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechaczek passt de bal zonder na te denken. Costas rent richting de bal. Costas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fasolki 36%, FC Lew 64%.
Fasolki - FC Lew 4:1