Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUMA STOLICY 1911 Ksopatowek
cwe(7)ka Tactiek nówka próba
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
42 gemiddelde waardering 52.1
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Roldan onderschept slim de pass. Roldan geeft de bal voor. Khachikyan rent richting de bal. Khachikyan haalt uit met een fantastische trap. Szeregowy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - Ksopatowek 0:1

12e minuut.
Bień kopt de bal weg. Quindós bereikt de bal nog maar net als eerste. Bień tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bień krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Bień onderschept slim de pass. Bień passt de bal met de wreef. Roldan met een sublieme pass. Guz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guz schiet op doel. Szeregowy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Baďura is nu in balbezit. Baďura geeft een lange en hoge pass. Khachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan schiet op doel. Szeregowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUMA STOLICY 1911 62%, Ksopatowek 38%.
DUMA STOLICY 1911 - Ksopatowek 0:1

59e minuut.
Jędrejowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrejowski geeft een lange en hoge pass. Guz is nu in balbezit. Guz draait met de bal, schiet en ... Szeregowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - Ksopatowek 0:2

62e minuut.
Noguerol passt de bal met de wreef. Tersánszky-Tóth bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lisiewicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

70e minuut.
Bień met een sublieme pass. Tersánszky-Tóth bereikt de bal nog maar net als eerste. Tersánszky-Tóth met een sublieme pass. Klungelig pakt Noguerol de bal. Noguerol schiet op doel. Szeregowy bokst de bal weg. Guz is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Guz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Noguerol geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guz kopt de bal weg. Zdamík bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khachikyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - Ksopatowek 0:3

83e minuut.
Baďura onderschept slim de pass. Baďura passt de bal met de wreef. Khachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Roldan is nu in balbezit. Kitančev begaat een overtreding. Roldan raakt geblesseerd tijdens het duel. Baďura met een snel genomen vrije trap. Khachikyan heeft problemen om de bal te vangen. Khachikyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Quindós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bień is nu in balbezit. Bień geeft een hoge lob. Guz rent richting de bal. Guz haalt uit met een fantastische trap. Szeregowy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guz rent richting de bal. Guz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUMA STOLICY 1911 67%, Ksopatowek 33%.
DUMA STOLICY 1911 - Ksopatowek 0:3