Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ksopatowek DUMA STOLICY 1911
nówka próba Tactiek (7)
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
52.1 gemiddelde waardering 48.7
zeer goed Schieten solide
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen solide


21e minuut.
Guz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baďura zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hunsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan onderschept slim de pass. Khachikyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksopatowek - DUMA STOLICY 1911 1:0

26e minuut.
Jędrejowski geeft een lange en hoge pass. Hunsoy geeft de bal voor. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski met een sublieme pass. Leśny geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Ceconi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Coppens kopt de bal weg. Klungelig pakt Bădoiu de bal. Bădoiu geeft een lange en hoge pass. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan haalt uit met een fantastische trap. Ceconi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Baďura passt de bal zonder na te denken. Myśliszewski is nu in balbezit. Roldan begaat een overtreding. Roldan krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Daar is Baďura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunsoy is nu in balbezit. Bień begaat een overtreding. Hunsoy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksopatowek 48%, DUMA STOLICY 1911 52%.
Ksopatowek - DUMA STOLICY 1911 1:0

46e minuut.
Lisiewicz passt de bal zonder na te denken. Quindós is nu in balbezit. Quindós passt de bal in één keer door. Kitančev geeft de bal voor. Roldan kopt de bal weg. Tomczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Bień probeert naar een medespeler te passen. Hunsoy speelt de bal door. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski geeft een hoge lob. Rejtan springt en kopt de bal. Ceconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Roldan rent richting de bal. Hunsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Hunsoy probeert naar een medespeler te passen. Rejtan is nu in balbezit. Rejtan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ksopatowek - DUMA STOLICY 1911 1:1

67e minuut.
Hunsoy geeft een lange en hoge pass. Jędrejowski rent richting de bal. Jędrejowski geeft de bal voor. Roldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldan geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rejtan stond buitenspel. Baďura neemt vlug de vrije trap. Guz rent richting de bal. Guz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ksopatowek - DUMA STOLICY 1911 2:1

77e minuut.
Tersánszky-Tóth probeert naar een medespeler te passen. Noguerol bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kitančev zijn tegenspeler op de grond. Kitančev krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Hunsoy onderschept slim de pass. Hunsoy geeft een hoge lob. Rejtan is nu in balbezit. Rejtan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Quindós zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lisiewicz geeft de bal voor. Bień probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rejtan rent richting de bal. Rejtan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Guz speelt de bal door. Noguerol is nu in balbezit. Noguerol probeert naar een medespeler te passen. Guz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jędrejowski geeft een lange en hoge pass. Noguerol rent richting de bal. Noguerol probeert naar een medespeler te passen. Guz rent richting de bal. Guz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksopatowek - DUMA STOLICY 1911 3:1

89e minuut.
Jędrejowski geeft een lange en hoge pass. Noguerol bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frątczak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksopatowek 42%, DUMA STOLICY 1911 58%.
Ksopatowek - DUMA STOLICY 1911 3:1