Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
turyści FC Jagielnia Skawina
1v235 Tactiek 5-3-2
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
45.5 gemiddelde waardering 49.5
good Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Rycak rent richting de bal. Rycak geeft de bal voor. Kawulok rent richting de bal. Kawulok geeft een hoge lob. Domingues krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Buła geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filipczak met een snelle inworp. Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea geeft een lange en hoge pass. Fabisiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Komora rent richting de bal. Komora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - FC Jagielnia Skawina 1:0

18e minuut.
Petschovschi kan de bal niet met de borst controleren. Komora rent richting de bal. Petschovschi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Komora wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Komora neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Rejman met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Tatarkiewicz de bal onder controle te krijgen. Mircea probeert naar een medespeler te passen. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - FC Jagielnia Skawina 2:0

38e minuut.
Klungelig pakt Mircea de bal. Mircea geeft een hoge lob. Blombowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadživuković onderschept slim de pass. Hadživuković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Domingues probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: turyści 50%, FC Jagielnia Skawina 50%.
turyści - FC Jagielnia Skawina 2:0

55e minuut.
Kawulok verovert de bal door een tackle van achteren. Kawulok geeft een hoge lob. Daar is Szotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domingues is nu in balbezit. Domingues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - FC Jagielnia Skawina 2:1

57e minuut.
Chindea kopt de bal weg. Buła heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tatarkiewicz. Tatarkiewicz krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Filipczak onderschept slim de pass. Filipczak geeft de bal voor. Klungelig pakt Petschovschi de bal. Komora rent richting de bal. Komora draait met de bal, schiet en ... Fabisiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Fabisiak met een harde bal richting middenveld. Daar is Buła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buła speelt de bal door. Szpręga is nu in balbezit. Szpręga geeft een hoge lob. Chwast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hadživuković is nu in balbezit. Hadživuković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
turyści - FC Jagielnia Skawina 2:2

65e minuut.
Rycak met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kawulok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadživuković is nu in balbezit. Hadživuković draait met de bal, schiet en ... Chwast bokst de bal weg.

66e minuut.
Kawulok met een sublieme pass. Hadživuković is nu in balbezit. Domingues is nu in balbezit. Domingues haalt uit met een fantastische trap. Chwast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - FC Jagielnia Skawina 2:3

77e minuut.
Chindea passt de bal zonder na te denken. Wiels met een sublieme pass. Szpręga geeft een lange en hoge pass. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues haalt uit met een fantastische trap. Chwast bokst de bal weg.

81e minuut.
Petschovschi met een snelle inworp. Kawulok is nu in balbezit. Wiels begaat een overtreding. Kawulok raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kawulok zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Szotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szpręga neemt de hoekschop. Hadživuković springt en kopt de bal. Chwast bokst de bal weg. Domingues rent richting de bal. Domingues haalt uit met een fantastische trap. Chwast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - FC Jagielnia Skawina 2:4

88e minuut.
Buszka onderschept slim de pass. Buszka speelt de bal door. Daar is Szotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mircea is nu in balbezit. Mircea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: turyści 59%, FC Jagielnia Skawina 41%.
turyści - FC Jagielnia Skawina 2:4