Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Markir FC *PIWOŻŁOPY*
wlasna off Tactiek zEz
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 46.2
weak Schieten very good
average Passen good
weak Verdedigen very good


4e minuut.
Sas geeft de bal voor. Klungelig pakt Saramet de bal. Saramet met een sublieme pass. Strzałka is nu in balbezit. Strzałka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Koźmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Tornell rent richting de bal. Pert legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pert krijgt een gele kaart. Tornell raakt geblesseerd tijdens het duel. Strzałka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kassavetis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - *PIWOŻŁOPY* 0:1

11e minuut.
Sas verovert de bal door een tackle van achteren. Sas passt de bal zonder na te denken. Saramet rent richting de bal. Saramet draait met de bal, schiet en ... Kassavetis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - *PIWOŻŁOPY* 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Tornell de bal. Tornell passt de bal in één keer door. Strzałka is nu in balbezit. Strzałka draait met de bal, schiet en ... Saramet probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Villasmil geeft een lange en hoge pass. Balanikas kopt de bal weg. Villasmil probeert de bal aan de voet te houden. Saramet is nu in balbezit. Saramet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sas passt de bal zonder na te denken. Vopršal heeft problemen om de bal te vangen. Vopršal passt de bal in één keer door. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet draait met de bal, schiet en ... Kassavetis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Saramet is nu in balbezit. Saramet geeft een hoge lob. Balanikas rent richting de bal. Tornell is nu in balbezit. Tornell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vopršal probeert naar een medespeler te passen. Konde geeft de bal voor. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - *PIWOŻŁOPY* 0:3

44e minuut.
Daar is Badziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Załoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźmiński speelt de bal door. Tornell heeft problemen om de bal te vangen. Tornell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - *PIWOŻŁOPY* 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markir FC 78%, *PIWOŻŁOPY* 22%.
Markir FC - *PIWOŻŁOPY* 0:4

49e minuut.
Konde trapt de bal weg. Vopršal is nu in balbezit. Vopršal met een sublieme pass. Tornell heeft problemen om de bal te vangen. Tornell haalt uit met een fantastische trap. Kassavetis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Vopršal rent richting de bal. Vopršal met een sublieme pass. Saramet rent richting de bal. Daar is Saramet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saramet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - *PIWOŻŁOPY* 0:5

60e minuut.
Pert bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Koźmiński passt de bal zonder na te denken. Saramet is nu in balbezit. Saramet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ngọc Cường geeft de bal voor. Pert rent richting de bal. Strzałka verovert de bal door een tackle van achteren. Tornell is nu in balbezit. Tornell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Dziļums geeft een hoge lob. Strzałka kopt de bal weg. Tarachulski is nu in balbezit. Tornell onderschept slim de pass. Tornell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - *PIWOŻŁOPY* 0:6

72e minuut.
Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński met een sublieme pass. Strzałka is nu in balbezit. Strzałka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - *PIWOŻŁOPY* 0:7

73e minuut.
Tarachulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konde geeft een lange en hoge pass. Sas kopt de bal weg. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Strzałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Balanikas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński geeft een hoge lob. Tornell rent richting de bal. Tornell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tornell geeft een hoge lob. Sas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sas passt de bal zonder na te denken. Strzałka rent richting de bal. Strzałka draait met de bal, schiet en ... Kassavetis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - *PIWOŻŁOPY* 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markir FC 84%, *PIWOŻŁOPY* 16%.
Markir FC - *PIWOŻŁOPY* 0:8