Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ksopatowek Fasolki
nówka próba Tactiek Fasolek
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten very good
solid Passen very good
outstanding Verdedigen very good


8e minuut.
Noguerol verovert de bal door een tackle van achteren. Noguerol probeert naar een medespeler te passen. Guz rent richting de bal. Guz schiet op doel. Eisvogel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksopatowek - Fasolki 1:0

12e minuut.
Mastropasqua met een sublieme pass. Pieniacki geeft een hoge lob. Coppens bereikt de bal nog maar net als eerste. Esnault onderschept slim de pass. Esnault schiet op doel. Ceconi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ceconi met een sublieme pass. Stanisławski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tersánszky-Tóth. Tersánszky-Tóth krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Chowański verovert de bal door een tackle van achteren. Chowański met een sublieme pass. Tettamanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Guz onderschept slim de pass. Guz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ksopatowek - Fasolki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksopatowek 52%, Fasolki 48%.
Ksopatowek - Fasolki 2:0

50e minuut.
Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk passt de bal in één keer door. Gallego rent richting de bal. Gallego geeft een hoge lob. Esnault maakt een snoekduik en kopt de bal. Ceconi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Bronner rent richting de bal. Bronner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bień zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roldan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tettamanti kopt de bal weg. Tersánszky-Tóth rent richting de bal. Esnault tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Esnault krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Pieniacki onderschept slim de pass. Pieniacki geeft een lange en hoge pass. Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallego geeft een hoge lob. Esnault maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksopatowek - Fasolki 2:1

65e minuut.
Bronner onderschept slim de pass. Tersánszky-Tóth verovert de bal door een tackle van achteren. Tersánszky-Tóth passt de bal in één keer door. Roldan is nu in balbezit. Roldan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Bonk met een sublieme pass. Pawelczyk is nu in balbezit. Met opzet legt Jędrejowski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Jędrejowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jędrejowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

75e minuut.
Daar is Roldan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tersánszky-Tóth bereikt de bal nog maar net als eerste. Tersánszky-Tóth probeert naar een medespeler te passen. Khachikyan is nu in balbezit. Khachikyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mastropasqua rent richting de bal. Mastropasqua geeft een lange en hoge pass. Roldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldan geeft de bal voor. Guz maakt een snoekduik en kopt de bal. Eisvogel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksopatowek 48%, Fasolki 52%.
Ksopatowek - Fasolki 2:1