Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*PIWOŻŁOPY* FC Jagielnia Skawina
nzz Tactiek 5-3-2
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
56.8 gemiddelde waardering 50.9
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Kawulok geeft de bal voor. Bosch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domingues. Domingues krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Petschovschi rent richting de bal. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga met een sublieme pass. Saramet rent richting de bal. Saramet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Saramet is nu in balbezit. Saramet passt de bal zonder na te denken. Koźmiński rent richting de bal. Koźmiński passt de bal met de wreef. Tornell rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koźmiński zal de hoekschop nemen. Tornell springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - FC Jagielnia Skawina 1:0

13e minuut.
Petschovschi geeft de bal voor. Domingues kopt de bal weg. Daar is Załoga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadživuković is nu in balbezit. Hadživuković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vopršal rent richting de bal. Virtalinna is nu in balbezit. Virtalinna passt de bal in één keer door. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kawulok zal de hoekschop nemen. Szpręga heeft problemen om de bal te vangen. Dziļums legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szpręga raakt geblesseerd tijdens het duel. Domingues kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tsagoika bokst de bal weg. Kawulok is nu in balbezit. Margitay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kawulok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domingues legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Tsagoika maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*PIWOŻŁOPY* - FC Jagielnia Skawina 1:1

32e minuut.
Vopršal passt de bal in één keer door. Koźmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźmiński passt de bal zonder na te denken. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - FC Jagielnia Skawina 2:1

41e minuut.
Bosch probeert naar een medespeler te passen. Hadživuković is nu in balbezit. Domingues is nu in balbezit. Domingues schiet op doel. Tsagoika werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *PIWOŻŁOPY* 38%, FC Jagielnia Skawina 62%.
*PIWOŻŁOPY* - FC Jagielnia Skawina 2:1

60e minuut.
Ngọc Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Cường geeft een hoge lob. Tornell heeft problemen om de bal te vangen. Tornell draait met de bal, schiet en ... Fabisiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - FC Jagielnia Skawina 3:1

66e minuut.
Virtalinna probeert naar een medespeler te passen. Dziļums rent richting de bal. Dziļums probeert naar een medespeler te passen. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet haalt uit met een fantastische trap. Fabisiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Fabisiak probeert naar een medespeler te passen. Kawulok kopt de bal weg. Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues onderschept slim de pass. Domingues haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Tornell onderschept slim de pass. Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński speelt de bal door. Tornell is nu in balbezit. Tornell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - FC Jagielnia Skawina 4:1

78e minuut.
Ngọc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Vopršal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vopršal geeft een hoge lob. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Berchem geeft een hoge lob. Bosch kopt de bal weg. Kawulok is nu in balbezit. Kawulok geeft een lange en hoge pass. Hadživuković bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *PIWOŻŁOPY* 39%, FC Jagielnia Skawina 61%.
*PIWOŻŁOPY* - FC Jagielnia Skawina 4:1