Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jagielnia Skawina *PIWOŻŁOPY*
5-3-2 Tactiek nzz
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 55.4
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


21e minuut.
Saramet is nu in balbezit. Tornell rent richting de bal. Berchem begaat een overtreding. Tornell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Virtalinna wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Vopršal met een sublieme pass. Zątek rent richting de bal. Zątek probeert naar een medespeler te passen. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell haalt uit met een fantastische trap. Fabisiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Pałyga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kawulok de bal onder controle te krijgen. Vopršal speelt de bal door. Tornell rent richting de bal. Tornell schiet op doel. Fabisiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Kawulok rent richting de bal. Virtalinna onderschept slim de pass. Virtalinna met een sublieme pass. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Klungelig pakt Pałyga de bal. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell passt de bal in één keer door. Saramet rent richting de bal. Saramet haalt uit met een fantastische trap. Fabisiak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jagielnia Skawina 67%, *PIWOŻŁOPY* 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jagielnia Skawina - *PIWOŻŁOPY* 0:0

48e minuut.
Zątek is nu in balbezit. Zątek geeft de bal voor. Tornell is nu in balbezit. Tornell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jagielnia Skawina - *PIWOŻŁOPY* 0:1

50e minuut.
Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtalinna onderschept slim de pass. Virtalinna speelt de bal door. Saramet rent richting de bal. Saramet schiet op doel. Fabisiak bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Pałyga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koźmiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Virtalinna is nu in balbezit. Virtalinna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ngọc Cường rent richting de bal. Ngọc Cường geeft de bal voor. Tornell kopt de bal weg. Saramet is nu in balbezit. Saramet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buła probeert de bal aan de voet te houden. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet schiet op doel. Fabisiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jagielnia Skawina - *PIWOŻŁOPY* 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jagielnia Skawina 57%, *PIWOŻŁOPY* 43%.
FC Jagielnia Skawina - *PIWOŻŁOPY* 0:2