Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Markir FC turyści
wlasna off Tactiek 1v235
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 44.4
zwak Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


9e minuut.
Komora rent richting de bal. Pert verovert de bal door een tackle van achteren. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora haalt uit met een fantastische trap. Kassavetis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - turyści 0:1

10e minuut.
Tatarkiewicz is nu in balbezit. Tatarkiewicz passt de bal in één keer door. Filipczak rent richting de bal. Filipczak geeft de bal voor. Komora springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Daar is Chindea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chindea geeft de bal voor. Klungelig pakt Konde de bal. Tatarkiewicz rent richting de bal. Tatarkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Tatarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora draait met de bal, schiet en ... Pert probeert de bal aan de voet te houden. Kassavetis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - turyści 0:2

20e minuut.
Pert verovert de bal door een tackle van achteren. Pert speelt de bal door. Buszka rent richting de bal. Buszka geeft de bal voor. Komora krijgt zijn hoofd ertegen. Kassavetis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Filipczak met de inworp. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora schiet op doel. Konde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - turyści 0:3

26e minuut.
Chindea is nu in balbezit. Chindea passt de bal zonder na te denken. Wiels is nu in balbezit. Wiels geeft een lange en hoge pass. Komora springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Tarachulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - turyści 0:4

27e minuut.
Tobiaszowski is nu in balbezit. Tobiaszowski passt de bal in één keer door. Balanikas rent richting de bal. Komora verovert de bal door een tackle van achteren. Komora schiet op doel. Kassavetis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łojek speelt de bal door. Wiels heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balanikas. Balanikas krijgt een gele kaart. Wiels raakt geblesseerd tijdens het duel. Wiels zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Komora maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - turyści 0:5

31e minuut.
Balsam geeft een hoge lob. Tatarkiewicz kopt de bal weg. Komora is nu in balbezit. Komora draait met de bal, schiet en ... Viebig probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Viebig legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Komora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Komora neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - turyści 0:6

35e minuut.
Filipczak kopt de bal weg. Chindea heeft problemen om de bal te vangen. Chindea met een sublieme pass. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Łojek kopt de bal weg. Komora rent richting de bal. Pert bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora verovert de bal door een tackle van achteren. Komora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Konde bereikt de bal nog maar net als eerste. Konde geeft een lange en hoge pass. Filipczak is nu in balbezit. Filipczak geeft een hoge lob. Komora springt en kopt de bal. Kassavetis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markir FC 83%, turyści 17%.
Markir FC - turyści 0:6

48e minuut.
Viebig geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filipczak met een snelle inworp. Klungelig pakt Chindea de bal. Chindea geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tatarkiewicz rent richting de bal. Tatarkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - turyści 0:7

51e minuut.
Filipczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jarzyński komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Bobiński geeft een lange en hoge pass. Balsam is nu in balbezit. Balsam geeft een hoge lob. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora draait met de bal, schiet en ... Kassavetis bokst de bal weg. Viebig heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - turyści 0:8

72e minuut.
Łojek onderschept slim de pass. Łojek probeert naar een medespeler te passen. Chindea speelt de bal door. Komora rent richting de bal. Komora haalt uit met een fantastische trap. Kassavetis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Klungelig pakt Strzykalski de bal. Chindea probeert naar een medespeler te passen. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora haalt uit met een fantastische trap. Kassavetis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - turyści 0:9

76e minuut.
Tatarkiewicz geeft de bal voor. Wiels kopt de bal weg. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora haalt uit met een fantastische trap. Bobiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - turyści 0:10

89e minuut.
Klungelig pakt Komora de bal. Viebig rent richting de bal. Komora onderschept slim de pass. Komora draait met de bal, schiet en ... Kassavetis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - turyści 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markir FC 76%, turyści 24%.
Markir FC - turyści 0:11