Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Gumiś Team A.C. Klocki
>>>haha Tactiek Vdw III
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 52.7
solide Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Szilasi met een sublieme pass. Knopper bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bigode. Bigode krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Carević passt de bal in één keer door. Rutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutar geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert de Bruyn de bal onder controle te krijgen. Knopper bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Aichtinger met een sublieme pass. Klungelig pakt Przystupa de bal. Przystupa speelt de bal door. Knopper is nu in balbezit. Knopper draait met de bal, schiet en ... Stocklasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Mathon rent richting de bal. Mathon schiet op doel. Stocklasa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - A.C. Klocki 1:0

22e minuut.
Marecki is nu in balbezit. Marecki geeft de bal voor. Knopper rent richting de bal. Szilasi is nu in balbezit. Szilasi schiet op doel. Stocklasa bokst de bal weg.

25e minuut.
Mathon kopt de bal weg. Simón is nu in balbezit. Simón passt de bal met de wreef. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Rojas passt de bal zonder na te denken. Oswos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tylikowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Oswos raakt geblesseerd tijdens het duel. Rojas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Oswos speelt de bal door. Rojas probeert naar een medespeler te passen. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Simón is nu in balbezit. Simón geeft een lange en hoge pass. Kęcki heeft problemen om de bal te vangen. Barbaru rent richting de bal. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Przystupa speelt de bal door. Bigode bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigode passt de bal met de wreef. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru schiet op doel. Brenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Gumiś Team - A.C. Klocki 1:1

44e minuut.
Przystupa is nu in balbezit. Przystupa passt de bal zonder na te denken. Mathon is nu in balbezit. Mathon schiet op doel. Stocklasa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - A.C. Klocki 2:1

45e minuut.
Lopez Contreras komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Gumiś Team 66%, A.C. Klocki 34%.
MKS Gumiś Team - A.C. Klocki 2:1

46e minuut.
Klungelig pakt Barbaru de bal. Aichtinger probeert naar een medespeler te passen. Oswos rent richting de bal. Mathon onderschept slim de pass. Mathon draait met de bal, schiet en ... Stocklasa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Milnes speelt de bal door. de Bruyn rent richting de bal. Simón begaat een overtreding. Simón krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Bikel passt de bal in één keer door. Oswos rent richting de bal. Oswos probeert naar een medespeler te passen. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. Lopez Contreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Milnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Milnes geeft een lange en hoge pass. Rutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutar geeft een hoge lob. Barbaru kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru speelt de bal door. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. Lopez Contreras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Gumiś Team - A.C. Klocki 2:2

67e minuut.
Marecki rent richting de bal. Carević onderschept slim de pass. Carević passt de bal met de wreef. Mathon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathon schiet op doel. Stocklasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Knopper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - A.C. Klocki 3:2

70e minuut.
Simón verovert de bal door een tackle van achteren. Simón passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Owsianka de bal. Aichtinger onderschept slim de pass. Aichtinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Gumiś Team - A.C. Klocki 3:3

73e minuut.
Rojas rent richting de bal. Oswos is nu in balbezit. Oswos met een sublieme pass. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Marecki speelt de bal door. Oswos bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswos probeert naar een medespeler te passen. Barbaru rent richting de bal. Barbaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Milnes rent richting de bal. Milnes geeft een lange en hoge pass. Mathon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathon draait met de bal, schiet en ... Stocklasa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - A.C. Klocki 4:3

77e minuut.
Oswos rent richting de bal. Marecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Marecki passt de bal zonder na te denken. Oswos rent richting de bal. Oswos geeft de bal voor. Lopez Contreras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Szilasi verovert de bal door een tackle van achteren. Szilasi heeft problemen om de bal te vangen. Szilasi passt de bal met de wreef. Mathon rent richting de bal. Mathon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Gumiś Team 59%, A.C. Klocki 41%.
MKS Gumiś Team - A.C. Klocki 4:3