Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Klocki Bolcarze
Vdw III Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
13% Spel op eigen helft 87%
63 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.3 gemiddelde waardering 20
uitmuntend Schieten zwak
uitstekend Passen slecht
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Halák geeft de bal voor. Elbiz kopt de bal weg. Bahnă probeert de bal aan de voet te houden. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ilonkowski trapt de bal weg van het doel. Delgado speelt de bal door. Aichtinger heeft problemen om de bal te vangen. Aichtinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Elbiz rent richting de bal. Elbiz geeft een hoge lob. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. Ilonkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Bolcarze 1:0

7e minuut.
Aichtinger onderschept slim de pass. Aichtinger met een sublieme pass. Bahnă rent richting de bal. Bahnă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Bolcarze 2:0

9e minuut.
Elbiz rent richting de bal. Elbiz speelt de bal door. Bahnă rent richting de bal. Elbiz geeft een lange en hoge pass. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Bolcarze 3:0

12e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Aichtinger heeft problemen om de bal te vangen. Aichtinger speelt de bal door. Bahnă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahnă schiet op doel. Ilonkowski bokst de bal weg. Paal!

13e minuut.
Delgado passt de bal in één keer door. Bahnă rent richting de bal. Bahnă probeert naar een medespeler te passen. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Bolcarze 4:0

14e minuut.
Harasiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baran de bal. Bahnă verovert de bal door een tackle van achteren. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Bolcarze 5:0

15e minuut.
Elbiz passt de bal zonder na te denken. Daar is Bahnă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahnă passt de bal zonder na te denken. Aichtinger heeft problemen om de bal te vangen. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Halák bereikt de bal nog maar net als eerste. Halák geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zimnicki de bal. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... Ilonkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Bahnă geeft een hoge lob. Klimko heeft problemen om de bal te vangen. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Klimko de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Bolcarze 6:0

21e minuut.
Bikel geeft een hoge lob. Bahnă kopt de bal weg. Aichtinger heeft problemen om de bal te vangen. Aichtinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Bolcarze 7:0

24e minuut.
Delgado geeft de bal voor. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón geeft een lange en hoge pass. Bahnă krijgt zijn hoofd ertegen. Ilonkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Bolcarze 8:0

28e minuut.
Klungelig pakt Jędrzejczyk de bal. Delgado is nu in balbezit. Delgado speelt de bal door. Bahnă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahnă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Halák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simón rent richting de bal. Simón geeft de bal voor. Bahnă krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Aichtinger verovert de bal door een tackle van achteren. Aichtinger met een sublieme pass. Bahnă rent richting de bal. Bahnă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Bolcarze 9:0

37e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado passt de bal zonder na te denken. Szymański rent richting de bal. Aichtinger onderschept slim de pass. Aichtinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ilonkowski trapt de bal weg van het doel. Halák is nu in balbezit. Halák probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bahnă de bal. Bahnă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón passt de bal met de wreef. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger schiet op doel. Ilonkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Bolcarze 10:0

41e minuut.
Elbiz kopt de bal weg. Daar is Jędrzejczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahnă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahnă schiet op doel. Ilonkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Bolcarze 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Klocki 15%, Bolcarze 85%.
A.C. Klocki - Bolcarze 11:0

46e minuut.
Lamch is nu in balbezit. Lamch met een sublieme pass. Simón is nu in balbezit. Simón geeft een lange en hoge pass. Bahnă krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Klungelig pakt Aichtinger de bal. Aichtinger passt de bal in één keer door. Bahnă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahnă haalt uit met een fantastische trap. Ilonkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Bolcarze 12:0

50e minuut.
Ghanch onderschept slim de pass. Ghanch controleert de bal met de borst. Ghanch geeft een hoge lob. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ilonkowski met een harde bal richting middenveld. Delgado kopt de bal weg. Daar is Wajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahnă rent richting de bal. Bahnă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ilonkowski trapt de bal weg van het doel. Ghanch kopt de bal weg. Simón met een sublieme pass. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ghanch met een sublieme pass. Halák rent richting de bal. Halák passt de bal met de wreef. Bahnă rent richting de bal. Bahnă haalt uit met een fantastische trap. Ilonkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ilonkowski speelt de bal door. Simón rent richting de bal. Simón passt de bal in één keer door. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Halák bereikt de bal nog maar net als eerste. Halák passt de bal in één keer door. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger schiet op doel. Ilonkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Bolcarze 13:0

58e minuut.
Zimnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbiz onderschept slim de pass. Elbiz geeft de bal voor. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger schiet op doel. Ilonkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajda geeft een lange en hoge pass. Szymański heeft problemen om de bal te vangen. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Aichtinger kan de bal niet met de borst controleren. Bahnă is nu in balbezit. Wajda rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Bolcarze 14:0

61e minuut.
Daar is Jędrzejczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aichtinger is nu in balbezit. Klimko begaat een overtreding. Aichtinger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aichtinger komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Bolcarze 15:0

63e minuut.
Schanet is nu in balbezit. Schanet geeft een hoge lob. Bahnă bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bahnă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahnă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Elbiz neemt de hoekschop. Bahnă springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Delgado met een sublieme pass. Elbiz rent richting de bal. Elbiz probeert naar een medespeler te passen. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bahnă rent richting de bal. Bahnă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Simón rent richting de bal. Simón schiet op doel. Ilonkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Bolcarze 16:0

69e minuut.
Ilonkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pasarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasarić geeft de bal voor. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Bolcarze 17:0

71e minuut.
Klungelig pakt Simón de bal. Simón geeft een hoge lob. Bahnă rent richting de bal. Daar is Bahnă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahnă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Bolcarze 18:0

73e minuut.
Ghanch geeft een lange en hoge pass. Simón is nu in balbezit. Simón speelt de bal door. Elbiz is nu in balbezit. Elbiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Bolcarze 19:0

75e minuut.
Elbiz passt de bal met de wreef. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado passt de bal met de wreef. Bahnă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahnă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Klimko de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Elbiz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bahnă krijgt zijn hoofd ertegen. Ilonkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Bolcarze 20:0

77e minuut.
Klungelig pakt Zimnicki de bal. Bahnă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahnă passt de bal zonder na te denken. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ilonkowski trapt de bal weg. Elbiz kopt de bal weg. Halák bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Simón geeft een hoge lob. Daar is Bahnă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... Ilonkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Bolcarze 21:0

82e minuut.
Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger speelt de bal door. Simón rent richting de bal. Simón geeft een lange en hoge pass. Bahnă krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ghanch met een sublieme pass. Bahnă rent richting de bal. Bahnă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aichtinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Bolcarze 22:0

85e minuut.
Halák bereikt de bal nog maar net als eerste. Halák passt de bal in één keer door. Simón rent richting de bal. Simón geeft een hoge lob. Bahnă krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ilonkowski trapt de bal weg van het doel. Ghanch is nu in balbezit. Ghanch geeft de bal voor. Bahnă rent richting de bal. Bahnă haalt uit met een fantastische trap. Ilonkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Delgado speelt de bal door. Bahnă rent richting de bal. Wajda is nu in balbezit. Bahnă verovert de bal door een tackle van achteren. Bahnă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Klocki 12%, Bolcarze 88%.
A.C. Klocki - Bolcarze 22:0