Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Odra Głogów RTS Rado-West
3` Tactiek kupa jeża
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 49.8
solid Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Gołyga is nu in balbezit. Ehrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrmann met een sublieme pass. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek schiet op doel. Blacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Faifeli rent richting de bal. Faifeli geeft een hoge lob. Pérez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Bacceliere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - RTS Rado-West 1:0

13e minuut.
Abrahim geeft de bal voor. Sędłak kopt de bal weg. Krupa is nu in balbezit. Trâmbiţaş verovert de bal door een tackle van achteren. Trâmbiţaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa verovert de bal door een tackle van achteren. Krupa speelt de bal door. Daar is Janišek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janišek draait met de bal, schiet en ... Blacha bokst de bal weg.

17e minuut.
Janišek is nu in balbezit. Zgaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ehrmann zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ehrmann moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ehrmann schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Zgaga wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

35e minuut.
Geleta rent richting de bal. Geleta geeft een lange en hoge pass. Pérez Rodríguez is nu in balbezit. Pérez Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - RTS Rado-West 2:0

45e minuut.
Gołyga passt de bal met de wreef. Janišek heeft problemen om de bal te vangen. Geleta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Geleta is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Janišek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niemi met een snel genomen vrije trap. Janišek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Odra Głogów 65%, RTS Rado-West 35%.
K.S. Odra Głogów - RTS Rado-West 2:0

48e minuut.
Zgaga speelt de bal door. Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trâmbiţaş passt de bal met de wreef. Pérez Rodríguez rent richting de bal. Pérez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Janišek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt De Keulenaer de bal. Janišek rent richting de bal. Janišek schiet op doel. Blacha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - RTS Rado-West 2:1

55e minuut.
Krupa passt de bal zonder na te denken. Niemi is nu in balbezit. Niemi passt de bal met de wreef. Janišek rent richting de bal. Janišek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Niemi probeert naar een medespeler te passen. Krupa speelt de bal door. Mejłun rent richting de bal. De Keulenaer verovert de bal door een tackle van achteren. De Keulenaer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Blacha trapt de bal weg. Zgaga kopt de bal weg. Pérez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Bacceliere bokst de bal weg.

76e minuut.
Gołyga kopt de bal weg. De Keulenaer rent richting de bal. Krupa geeft de bal voor. Niemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemi geeft een hoge lob. Blacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Keulenaer is nu in balbezit. De Keulenaer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S. Odra Głogów - RTS Rado-West 2:2

80e minuut.
Trâmbiţaş rent richting de bal. Abrahim verovert de bal door een tackle van achteren. Abrahim met een sublieme pass. Janišek is nu in balbezit. Janišek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - RTS Rado-West 2:3

84e minuut.
Klungelig pakt Krupa de bal. Gołyga is nu in balbezit. Gołyga passt de bal met de wreef. De Keulenaer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Keulenaer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Odra Głogów 68%, RTS Rado-West 32%.
K.S. Odra Głogów - RTS Rado-West 2:3