Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zawisza Czarny Garbów Real Olszanica
zawisza Tactiek NOWA
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
35.1 gemiddelde waardering 49.5
average Schieten solid
average Passen adequate
good Verdedigen good


13e minuut.
Miodopolski geeft een hoge lob. Klemczyk rent richting de bal. Sorgon maakt een afschuwelijke overtreding. Sorgon krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Jarczyk probeert naar een medespeler te passen. Włochyński rent richting de bal. Hermanson rent richting de bal. Włochyński verovert de bal door een tackle van achteren. Włochyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boas is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Włochyński zal de hoekschop nemen. Nieus bokst de bal weg. Thomas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klemczyk geeft de bal voor. Boas kopt de bal weg. Klungelig pakt Rahael de bal. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Czarny Garbów - Real Olszanica 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawisza Czarny Garbów 58%, Real Olszanica 42%.
Zawisza Czarny Garbów - Real Olszanica 0:1

49e minuut.
Żelazowski geeft een hoge lob. Jarczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Uranga Luluaga de bal. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Grygoruk geeft een lange en hoge pass. Thomas is nu in balbezit. Uranga Luluaga begaat een overtreding. Thomas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Olchawa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Czarny Garbów - Real Olszanica 0:2

59e minuut.
Rahael geeft een lange en hoge pass. Grygoruk geeft een lange en hoge pass. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Thomas de bal. Thomas schiet op doel. Nieus bokst de bal weg. Boas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Czarny Garbów - Real Olszanica 0:3

63e minuut.
Simola kopt de bal weg. Żelazowski speelt de bal door. Jarczyk is nu in balbezit. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ... Nieus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Żelazowski rent richting de bal. Żelazowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Thomas de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ... Nieus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Czarny Garbów - Real Olszanica 0:4

78e minuut.
Grygoruk verovert de bal door een tackle van achteren. Grygoruk met een sublieme pass. Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Boas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Czarny Garbów - Real Olszanica 0:5

82e minuut.
Jarczyk geeft een lange en hoge pass. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Hermanson rent richting de bal. Grygoruk verovert de bal door een tackle van achteren. Grygoruk geeft een lange en hoge pass. Nieus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Boas kopt de bal weg. Grygoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygoruk met een sublieme pass. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarczyk met een snelle inworp. Grygoruk is nu in balbezit. Grygoruk geeft de bal voor. Boas kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Nieus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Jeziorski speelt de bal door. Rahael is nu in balbezit. Grygoruk met een sublieme pass. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Żelazowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wisłocki. Żelazowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olchawa met een snel genomen vrije trap. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ... Nieus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawisza Czarny Garbów 69%, Real Olszanica 31%.
Zawisza Czarny Garbów - Real Olszanica 0:5