Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MSI GAMING FC Setra Trans
Okoń Tactiek sprinter
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 32.3
excellent Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen average


2e minuut.
Encuţescu schiet op doel. Grigor speelt de bal door. Klungelig pakt Wauters de bal. Wauters schiet op doel. Burza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MSI GAMING - FC Setra Trans 0:1

13e minuut.
Truu kopt de bal weg. Digozis rent richting de bal. Ştrulă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ştrulă krijgt een gele kaart. Cruyff heeft problemen om de bal te vangen. Grigor bereikt de bal nog maar net als eerste. Asinaro begaat een overtreding. Asinaro krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Doeltrap. Certowicz komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Carrier kopt de bal weg. Truu bereikt de bal nog maar net als eerste. Truu passt de bal zonder na te denken. Lo Nero is nu in balbezit. Lo Nero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ştrulă is nu in balbezit. Truu verovert de bal door een tackle van achteren. Truu speelt de bal door. Lo Nero rent richting de bal. Lo Nero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Grigor passt de bal in één keer door. Certowicz is nu in balbezit. Hrbák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Certowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Ştrulă legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Burza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Ştrulă controleert de bal met de borst. Truu is nu in balbezit. Truu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lo Nero de bal. Lo Nero haalt uit met een fantastische trap. Chołoniewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSI GAMING 52%, FC Setra Trans 48%.
MSI GAMING - FC Setra Trans 0:1

55e minuut.
Kaņepītis met een snelle inworp. Carrier rent richting de bal. Jedlovský begaat een overtreding. Jedlovský krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Asinaro rent richting de bal. Harrauer begaat een overtreding. Asinaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Asinaro met een snel genomen vrije trap. Daar is Włoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrier rent richting de bal. Carrier schiet op doel. Chołoniewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MSI GAMING - FC Setra Trans 1:1

87e minuut.
Carrier rent richting de bal. Włoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrier verovert de bal door een tackle van achteren. Carrier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MSI GAMING - FC Setra Trans 2:1

88e minuut.
Klungelig pakt Tzavlakis de bal. Tzavlakis speelt de bal door. Digozis rent richting de bal. Digozis geeft een hoge lob. Carrier krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chołoniewski met een harde bal richting middenveld. Truu kopt de bal weg. Włoch probeert naar een medespeler te passen. Carrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bíscaro heeft problemen om de bal te vangen. Carrier onderschept slim de pass. Carrier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lo Nero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lo Nero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSI GAMING 34%, FC Setra Trans 66%.
MSI GAMING - FC Setra Trans 2:1