Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Odra Głogów A.C. Klocki
3` Tactiek Vdw III
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 35
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 54.2
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


6e minuut.
Amoros heeft problemen om de bal te vangen. Rękoś is nu in balbezit. Aichtinger onderschept slim de pass. Amoros rent richting de bal. Amoros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bikel met een sublieme pass. Oswos bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswos passt de bal in één keer door. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - A.C. Klocki 0:1

11e minuut.
Geleta rent richting de bal. Simón onderschept slim de pass. Barbaru geeft een lange en hoge pass. Amoros rent richting de bal. Amoros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Amoros is nu in balbezit. Amoros haalt uit met een fantastische trap. Mejłun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pérez Rodríguez rent richting de bal. Pérez Rodríguez passt de bal met de wreef. Trâmbiţaş is nu in balbezit. Trâmbiţaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S. Odra Głogów - A.C. Klocki 1:1

16e minuut.
Barbaru heeft problemen om de bal te vangen. Barbaru speelt de bal door. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. Mejłun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oswos neemt de hoekschop. Amoros springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. Blacha bokst de bal weg.

18e minuut.
Barbaru neemt de hoekschop. Klungelig pakt Sędłak de bal. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - A.C. Klocki 1:2

23e minuut.
Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... Rękoś probeert de bal aan de voet te houden. Amoros rent richting de bal. Amoros haalt uit met een fantastische trap. Blacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
bin Jamaluddin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbaru met de inworp. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - A.C. Klocki 1:3

26e minuut.
Doeltrap. Blacha trapt de bal weg. Delgado kopt de bal weg. Amoros is nu in balbezit. Amoros haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Blacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Barbaru rent richting de bal. Barbaru passt de bal met de wreef. Zgaga speelt de bal door. Pérez Rodríguez rent richting de bal. Pérez Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Zgaga rent richting de bal. Simón verovert de bal door een tackle van achteren. Simón met een sublieme pass. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... Blacha bokst de bal weg.

43e minuut.
Amoros onderschept slim de pass. Amoros geeft een hoge lob. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rękoś de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - A.C. Klocki 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Odra Głogów 72%, A.C. Klocki 28%.
K.S. Odra Głogów - A.C. Klocki 1:4

48e minuut.
Trâmbiţaş is nu in balbezit. Zgaga is nu in balbezit. Bikel begaat een overtreding. Zgaga wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zgaga kan niet meer verder spelen. Weberg komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Geleta is nu in balbezit. Geleta geeft een lange en hoge pass. Oswos kopt de bal weg. Amoros is nu in balbezit. Amoros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oswos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oberländer. Oberländer krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Weberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Weberg passt de bal met de wreef. Mejłun is nu in balbezit. Amoros verovert de bal door een tackle van achteren. Amoros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Oberländer bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberländer geeft de bal voor. Weberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sędłak met een sublieme pass. Barbaru rent richting de bal. Met opzet legt bin Jamaluddin zijn tegenspeler op de grond. bin Jamaluddin krijgt een gele kaart. Barbaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Simón neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oswos met een snelle inworp. Amoros bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoros schiet op doel. Rękoś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - A.C. Klocki 1:5

74e minuut.
Daar is Rękoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoros bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoros haalt uit met een fantastische trap. Weberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Osman geeft de bal voor. Oswos rent richting de bal. Oberländer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oswos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aichtinger zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - A.C. Klocki 1:6

77e minuut.
Trâmbiţaş is nu in balbezit. Amoros is nu in balbezit. Isaev is nu in balbezit. Amoros onderschept slim de pass. Amoros haalt uit met een fantastische trap. Paal! Blacha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Amoros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rojas komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Simón is nu in balbezit. Simón passt de bal zonder na te denken. Rojas is nu in balbezit. Rojas schiet op doel. Blacha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - A.C. Klocki 1:7

87e minuut.
Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas speelt de bal door. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... Blacha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - A.C. Klocki 1:8

88e minuut.
Oswos verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas rent richting de bal. Rojas passt de bal met de wreef. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Odra Głogów 86%, A.C. Klocki 14%.
K.S. Odra Głogów - A.C. Klocki 1:8