Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Klocki K.S. Odra Głogów
Vdw III Tactiek 3`
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
41 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 42
uitmuntend Schieten solide
formidabel Passen matig
solide Verdedigen redelijk


9e minuut.
Zgaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga geeft een hoge lob. Delgado rent richting de bal. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - K.S. Odra Głogów 1:0

11e minuut.
Delgado kopt de bal weg. Daar is Rękoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aichtinger geeft een lange en hoge pass. Bahnă is nu in balbezit. Bahnă schiet op doel. Blacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Bahnă rent richting de bal. Oberländer onderschept slim de pass. Elbiz is nu in balbezit. Elbiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - K.S. Odra Głogów 2:0

16e minuut.
Delgado kopt de bal weg. Halák speelt de bal door. Simón is nu in balbezit. Simón geeft een hoge lob. Bahnă springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Oberländer de bal. Blacha bokst de bal weg.

19e minuut.
Halák passt de bal zonder na te denken. Ghanch met een sublieme pass. Simón probeert naar een medespeler te passen. Bahnă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahnă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - K.S. Odra Głogów 3:0

20e minuut.
Bahnă onderschept slim de pass. Bahnă passt de bal met de wreef. Elbiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbiz geeft een lange en hoge pass. Aichtinger springt en kopt de bal. Blacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Delgado passt de bal met de wreef. Bahnă rent richting de bal. Bahnă haalt uit met een fantastische trap. Blacha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Aichtinger passt de bal zonder na te denken. Bahnă is nu in balbezit. Bahnă haalt uit met een fantastische trap. Mejłun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blacha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - K.S. Odra Głogów 4:0

26e minuut.
Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger passt de bal zonder na te denken. Bahnă bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
bin Jamaluddin geeft de bal voor. Inworp. Simón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger schiet op doel. Paal! Mejłun speelt de bal door. Rękoś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blacha bokst de bal weg.

36e minuut.
Inworp. Delgado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elbiz geeft een lange en hoge pass. Aichtinger krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rękoś geeft een lange en hoge pass. Elbiz kopt de bal weg. Bahnă rent richting de bal. Bahnă schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aichtinger de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Halák heeft problemen om de bal te vangen. Halák probeert naar een medespeler te passen. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. Blacha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bahnă kopt de bal weg. Aichtinger is nu in balbezit. Zgaga begaat een overtreding. Aichtinger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aichtinger wilt de vrije trap nemen. Blacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Klocki 19%, K.S. Odra Głogów 81%.
A.C. Klocki - K.S. Odra Głogów 4:0

48e minuut.
Elbiz geeft een lange en hoge pass. Daar is Aichtinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sędłak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aichtinger raakt geblesseerd tijdens het duel. Bahnă zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - K.S. Odra Głogów 5:0

51e minuut.
Bahnă geeft een lange en hoge pass. bin Jamaluddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jamaluddin geeft de bal voor. Pérez Rodríguez rent richting de bal. Pérez Rodríguez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Sędłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahnă onderschept slim de pass. Bahnă speelt de bal door. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zgaga probeert naar een medespeler te passen. Geleta is nu in balbezit. Geleta speelt de bal door. Pérez Rodríguez rent richting de bal. Pérez Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Pasarić speelt de bal door. Elbiz is nu in balbezit. Elbiz geeft de bal voor. Aichtinger springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - K.S. Odra Głogów 6:0

60e minuut.
Halák bereikt de bal nog maar net als eerste. Halák geeft een hoge lob. Oberländer probeert de bal met de borst te controleren. Bahnă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahnă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Delgado speelt de bal door. Elbiz rent richting de bal. Elbiz met een sublieme pass. Bahnă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahnă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - K.S. Odra Głogów 7:0

71e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Delgado passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Geleta de bal. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Schanet met een sublieme pass. Delgado met een sublieme pass. Daar is Elbiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elbiz geeft de bal voor. Aichtinger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Delgado rent richting de bal. Isaev begaat een overtreding. Delgado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pasarić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Simón is nu in balbezit. Simón probeert naar een medespeler te passen. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - K.S. Odra Głogów 8:0

86e minuut.
Halák met een sublieme pass. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejłun rent richting de bal. Aichtinger onderschept slim de pass. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Elbiz geeft de bal voor. Rękoś kopt de bal weg. Halák met een sublieme pass. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger schiet op doel. Blacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Halák bereikt de bal nog maar net als eerste. Halák geeft een lange en hoge pass. Elbiz kopt de bal weg. Bahnă is nu in balbezit. Bahnă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Rękoś verovert de bal door een tackle van achteren. Schanet met een sublieme pass. Rękoś probeert naar een medespeler te passen. Bahnă is nu in balbezit. Bahnă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - K.S. Odra Głogów 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Klocki 19%, K.S. Odra Głogów 81%.
A.C. Klocki - K.S. Odra Głogów 9:0