Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Rado-West MKS Gumiś Team
kupa jeża Tactiek >>>haha
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 50.3
solide Schieten solide
goed Passen goed
redelijk Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Przystupa probeert naar een medespeler te passen. Carević bereikt de bal nog maar net als eerste. Carević passt de bal met de wreef. Mathon rent richting de bal. Mathon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Ehrmann passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Janišek de bal. Przystupa rent richting de bal. Janišek onderschept slim de pass. Janišek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Krupa probeert naar een medespeler te passen. Szilasi rent richting de bal. Szilasi passt de bal zonder na te denken. Mathon is nu in balbezit. Mathon haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MKS Gumiś Team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 55%, MKS Gumiś Team 45%.
RTS Rado-West - MKS Gumiś Team 0:1

46e minuut.
Lopez Contreras komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Faifeli geeft een hoge lob. Daar is Owsianka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek draait met de bal, schiet en ... Lopez Contreras probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RTS Rado-West - MKS Gumiś Team 1:1

51e minuut.
Carević rent richting de bal. Carević met een sublieme pass. Mathon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathon schiet op doel. Bacceliere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MKS Gumiś Team 1:2

57e minuut.
Mathon is nu in balbezit. Giménez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mathon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Knopper neemt de penalty, wat een uithaal! Bacceliere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MKS Gumiś Team 1:3

58e minuut.
Carević met een sublieme pass. Daar is Tylikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tylikowski met een sublieme pass. Ehrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lopez Contreras probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krupa speelt de bal door. Mathon bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Bacceliere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mathon rent richting de bal. Mathon haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MKS Gumiś Team 1:4

67e minuut.
Ehrmann verovert de bal door een tackle van achteren. Szilasi verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Gołyga zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gołyga naar de kleedkamers voor een vroege douche. Szilasi raakt geblesseerd tijdens het duel. Owsianka wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Carević passt de bal in één keer door. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa passt de bal zonder na te denken. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Tylikowski geeft de bal voor. de Bruyn rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Janišek. Janišek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 52%, MKS Gumiś Team 48%.
RTS Rado-West - MKS Gumiś Team 1:4