Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolcarze RTS Rado-West
Normal Tactiek kupa jeża
35% Balbezit 65%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 48.3
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Faifeli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lamch met de inworp. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolcarze - RTS Rado-West 0:1

5e minuut.
Lamch met een sublieme pass. Pucek is nu in balbezit. Puzio maakt een afschuwelijke overtreding. Puzio krijgt een gele kaart.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krupa neemt de hoekschop. Ehrmann is nu in balbezit. De Keulenaer is nu in balbezit. De Keulenaer schiet op doel. Ilonkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Szymański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrmann onderschept slim de pass. Ehrmann met een sublieme pass. Janišek rent richting de bal. Janišek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Puzio met een snelle inworp. Janišek is nu in balbezit. Szymański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Janišek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ehrmann neemt de penalty, wat een uithaal! Ilonkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolcarze - RTS Rado-West 0:2

29e minuut.
Szymański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrmann verovert de bal door een tackle van achteren. Janišek rent richting de bal. Ehrmann rent richting de bal. Ehrmann geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolcarze - RTS Rado-West 0:3

37e minuut.
Giménez is nu in balbezit. Tomella rent richting de bal. Faifeli begaat een overtreding. Tomella raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tomella kan niet meer verder spelen. Baran komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Zimnicki passt de bal in één keer door. Baran heeft problemen om de bal te vangen. Ehrmann met een sublieme pass. Krupa rent richting de bal. Krupa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolcarze - RTS Rado-West 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolcarze 68%, RTS Rado-West 32%.
Bolcarze - RTS Rado-West 0:4

46e minuut.
Krupa is nu in balbezit. Krupa geeft de bal voor. Daar is Lamch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Puzio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janišek speelt de bal door. Puzio geeft de bal voor. De Keulenaer krijgt zijn hoofd ertegen. Ilonkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

49e minuut.
Daar is Baran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puzio rent richting de bal. Puzio passt de bal zonder na te denken. Janišek rent richting de bal. Janišek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ilonkowski trapt de bal weg van het doel. Inworp. Puzio met de inworp. Janišek rent richting de bal. Janišek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Szymański is nu in balbezit. Janišek onderschept slim de pass. Klimko rent richting de bal. Janišek onderschept slim de pass. Janišek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolcarze - RTS Rado-West 0:5

62e minuut.
Krupa verovert de bal door een tackle van achteren. Krupa geeft de bal voor. Lamch heeft problemen om de bal te vangen. Janišek is nu in balbezit. Janišek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Piszczykiewicz is nu in balbezit. Puzio is nu in balbezit. Puzio passt de bal zonder na te denken. Janišek is nu in balbezit. Janišek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Janišek kopt de bal weg. Ehrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrmann passt de bal zonder na te denken. De Keulenaer rent richting de bal. De Keulenaer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Zimnicki met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krupa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gołyga is nu in balbezit. Gołyga geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolcarze - RTS Rado-West 0:6

70e minuut.
Krupa probeert naar een medespeler te passen. Puzio is nu in balbezit. Puzio met een sublieme pass. De Keulenaer is nu in balbezit. De Keulenaer draait met de bal, schiet en ... Ilonkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolcarze - RTS Rado-West 0:7

76e minuut.
Lamch geeft een lange en hoge pass. Ehrmann controleert de bal met de borst. Janišek rent richting de bal. Ehrmann rent richting de bal. Ehrmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Krupa is nu in balbezit. Krupa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wajda de bal. De Keulenaer rent richting de bal. De Keulenaer haalt uit met een fantastische trap. Ilonkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Gołyga met een sublieme pass. Klungelig pakt Krupa de bal. Krupa passt de bal zonder na te denken. De Keulenaer is nu in balbezit. De Keulenaer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Janišek is nu in balbezit. Janišek draait met de bal, schiet en ... Ilonkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Gołyga speelt de bal door. Ehrmann is nu in balbezit. Ehrmann speelt de bal door. De Keulenaer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Keulenaer haalt uit met een fantastische trap. Ilonkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Pucek bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzio onderschept slim de pass. Lamch is nu in balbezit. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolcarze 86%, RTS Rado-West 14%.
Bolcarze - RTS Rado-West 0:7