Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MSI GAMING Real Olszanica
Okoń Tactiek NOWA
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 48.3
solid Schieten very good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
da Rosário bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygoruk verovert de bal door een tackle van achteren. Grygoruk passt de bal met de wreef. Thomas rent richting de bal. Thomas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MSI GAMING - Real Olszanica 0:1

7e minuut.
Jarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grygoruk is nu in balbezit. Grygoruk speelt de bal door. Klungelig pakt Thomas de bal. Thomas schiet op doel. Burza bokst de bal weg. Dampier kopt de bal weg. Grygoruk rent richting de bal. Grygoruk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Grygoruk met een sublieme pass. da Rosário bereikt de bal nog maar net als eerste. Boas onderschept slim de pass. Boas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dampier de bal onder controle te krijgen. Burza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Włochyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Thomas de bal. Thomas probeert naar een medespeler te passen. Boas rent richting de bal. Boas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Olchawa kopt de bal weg. Grygoruk is nu in balbezit. Grygoruk passt de bal in één keer door. Thomas heeft problemen om de bal te vangen. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jarczyk geeft de bal voor. Thomas rent richting de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ... Burza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MSI GAMING - Real Olszanica 0:2

38e minuut.
Klungelig pakt Carrier de bal. Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchawa met een sublieme pass. Thomas heeft problemen om de bal te vangen. Thomas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSI GAMING 78%, Real Olszanica 22%.
MSI GAMING - Real Olszanica 0:2

58e minuut.
Hrbák geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarczyk met de inworp. Grygoruk geeft de bal voor. Burza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
da Rosário bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygoruk onderschept slim de pass. Grygoruk geeft de bal voor. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ... Burza bokst de bal weg. Dampier verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
MSI GAMING - Real Olszanica 0:3

60e minuut.
Carrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt da Rosário zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag da Rosário naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Inworp. Jarczyk met de inworp. Grygoruk rent richting de bal. Grygoruk geeft de bal voor. Thomas springt en kopt de bal. Burza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olchawa kopt de bal weg. Jarczyk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaņepītis. Kaņepītis krijgt een gele kaart.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Włochyński met de inworp. Grygoruk rent richting de bal. Grygoruk geeft een lange en hoge pass. Thomas springt en kopt de bal. Burza bokst de bal weg.

71e minuut.
Dampier geeft een lange en hoge pass. Inworp. Włochyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchawa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boas heeft problemen om de bal te vangen. Burza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boas is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Olchawa rent richting de bal. Olchawa met een sublieme pass. Grygoruk probeert naar een medespeler te passen. Boas is nu in balbezit. Boas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Burza probeert naar een medespeler te passen. Grygoruk is nu in balbezit. Grygoruk speelt de bal door. Klungelig pakt Boas de bal. Boas schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Dissing bereikt de bal nog maar net als eerste. Boas verovert de bal door een tackle van achteren. Truu begaat een overtreding. Truu krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Grygoruk kopt de bal weg. Lo Nero is nu in balbezit. Włochyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Włochyński krijgt een gele kaart. Lo Nero roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lo Nero kan niet meer verder spelen. Munkosa komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Boas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dissing bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński met een sublieme pass. Boas is nu in balbezit. Boas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSI GAMING 78%, Real Olszanica 22%.
MSI GAMING - Real Olszanica 0:3