Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Olszanica MSI GAMING
NOWA Tactiek Okoń
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 44.7
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


5e minuut.
Włochyński met de inworp. Grygoruk rent richting de bal. Grygoruk geeft een lange en hoge pass. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Włochyński speelt de bal door. Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Boas passt de bal met de wreef. Jarczyk met een sublieme pass. Thomas geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Olszanica - MSI GAMING 1:0

11e minuut.
Grygoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygoruk met een sublieme pass. Boas is nu in balbezit. Boas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hrbák probeert naar een medespeler te passen. Klemczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrier. Carrier krijgt een gele kaart. Klemczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Olchawa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dissing bereikt de bal nog maar net als eerste. Boas verovert de bal door een tackle van achteren. Boas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lo Nero rent richting de bal. Lo Nero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carrier de bal. Truu rent richting de bal. Truu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Grygoruk verovert de bal door een tackle van achteren. Jarczyk is nu in balbezit. Jarczyk passt de bal met de wreef. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Burza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Kaņepītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jarczyk speelt de bal door. Carrier is nu in balbezit. Carrier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lo Nero is nu in balbezit. Truu rent richting de bal. Truu geeft de bal voor. Carrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Olszanica 35%, MSI GAMING 65%.
Real Olszanica - MSI GAMING 1:0

48e minuut.
Digozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas onderschept slim de pass. Thomas passt de bal in één keer door. Boas is nu in balbezit. Boas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kaņepītis is nu in balbezit. Mikulski onderschept slim de pass. Mikulski geeft een hoge lob. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Dampier verovert de bal door een tackle van achteren. Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchawa met een sublieme pass. Boas is nu in balbezit. Boas schiet op doel. Burza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Olszanica - MSI GAMING 2:0

70e minuut.
Jarczyk passt de bal met de wreef. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas passt de bal in één keer door. Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Boas schiet op doel. Burza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Klungelig pakt Asinaro de bal. Włochyński speelt de bal door. Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Włochyński zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Truu met een sublieme pass. Carrier is nu in balbezit. Jarczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jarczyk naar de kleedkamers voor een vroege douche. Carrier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Digozis komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Digozis met een sublieme pass. Tzavlakis is nu in balbezit. Tzavlakis speelt de bal door. Carrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrier draait met de bal, schiet en ... Szumek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Olszanica 37%, MSI GAMING 63%.
Real Olszanica - MSI GAMING 2:0