Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Gumiś Team K.S. Odra Głogów
>>>haha Tactiek 3`
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
19 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 41.3
very good Schieten good
good Passen average
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
de Bruyn passt de bal met de wreef. Daar is Mathon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathon met een sublieme pass. Knopper is nu in balbezit. Knopper draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Inworp. Carević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mathon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathon draait met de bal, schiet en ... Rękoś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blacha bokst de bal weg.

13e minuut.
Rękoś geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carević met een snelle inworp. Mathon rent richting de bal. Mathon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mathon rent richting de bal. Geleta begaat een overtreding. Mathon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Owsianka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Knopper maakt een snoekduik en kopt de bal. Blacha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - K.S. Odra Głogów 1:0

25e minuut.
Mathon bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Drăguţ ... Strafschop! Mathon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Knopper neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Blacha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - K.S. Odra Głogów 2:0

30e minuut.
Mathon verovert de bal door een tackle van achteren. Mathon passt de bal zonder na te denken. Rękoś rent richting de bal. Knopper verovert de bal door een tackle van achteren. Knopper schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Knopper bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberländer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knopper is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oberländer speelt de bal door. Owsianka komt bij de bal en schiet. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
de Bruyn rent richting de bal. de Bruyn geeft een lange en hoge pass. Mathon bereikt de bal nog maar net als eerste. Knopper rent richting de bal. Knopper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Oberländer geeft een lange en hoge pass. Inworp. de Bruyn met een snelle inworp. Knopper rent richting de bal. Knopper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pérez Rodríguez kopt de bal weg. Szilasi rent richting de bal. Szilasi met een sublieme pass. Mathon is nu in balbezit. Mathon haalt uit met een fantastische trap. Blacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carević neemt de hoekschop. Knopper springt en kopt de bal. Blacha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - K.S. Odra Głogów 3:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lopez Contreras komt het veld opgelopen. Carević met een snelle inworp. Mathon is nu in balbezit. Mathon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Mejłun de bal. Rękoś rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - K.S. Odra Głogów 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Gumiś Team 26%, K.S. Odra Głogów 74%.
MKS Gumiś Team - K.S. Odra Głogów 4:0

46e minuut.
Zgaga geeft een lange en hoge pass. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Rodríguez onderschept slim de pass. Pérez Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Lopez Contreras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - K.S. Odra Głogów 4:1

49e minuut.
Oberländer rent richting de bal. Oberländer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Milnes de bal. Trâmbiţaş verovert de bal door een tackle van achteren. Trâmbiţaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Isaev rent richting de bal. de Bruyn onderschept slim de pass. de Bruyn speelt de bal door. Knopper is nu in balbezit. Knopper draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Owsianka verovert de bal door een tackle van achteren. Owsianka geeft een hoge lob. Knopper is nu in balbezit. Knopper haalt uit met een fantastische trap. Blacha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - K.S. Odra Głogów 5:1

72e minuut.
Mathon is nu in balbezit. Rękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathon verovert de bal door een tackle van achteren. Mathon geeft een hoge lob. Knopper krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - K.S. Odra Głogów 6:1

74e minuut.
Knopper verovert de bal door een tackle van achteren. Szilasi rent richting de bal. Oberländer met een sublieme pass. Mathon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Carević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geleta is nu in balbezit. Carević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carević krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Gumiś Team 21%, K.S. Odra Głogów 79%.
MKS Gumiś Team - K.S. Odra Głogów 6:1