Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Odra Głogów MKS Gumiś Team
3` Tactiek >>>haha
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 48.3
solid Schieten very good
average Passen adequate
good Verdedigen very good


7e minuut.
Milnes passt de bal in één keer door. Przystupa probeert naar een medespeler te passen. Carević met een sublieme pass. Mathon rent richting de bal. Mathon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Isaev verovert de bal door een tackle van achteren. Przystupa verovert de bal door een tackle van achteren. Przystupa geeft een hoge lob. Knopper bereikt de bal nog maar net als eerste. Knopper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Przystupa geeft een lange en hoge pass. Daar is Knopper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejłun is nu in balbezit. Knopper verovert de bal door een tackle van achteren. Knopper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - MKS Gumiś Team 0:1

31e minuut.
de Bruyn onderschept slim de pass. de Bruyn passt de bal zonder na te denken. Szilasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Knopper bereikt de bal nog maar net als eerste. Knopper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Szilasi is nu in balbezit. Szilasi probeert naar een medespeler te passen. Mathon is nu in balbezit. Mathon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mejłun de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, de Bruyn zal de hoekschop nemen. Drăguţ heeft problemen om de bal te vangen. Mathon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Odra Głogów 78%, MKS Gumiś Team 22%.
K.S. Odra Głogów - MKS Gumiś Team 0:1

46e minuut.
Lopez Contreras komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Carević met een sublieme pass. bin Jamaluddin geeft de bal voor. Mathon heeft problemen om de bal te vangen. Mathon haalt uit met een fantastische trap. bin Jamaluddin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. de Bruyn geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szilasi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mathon rent richting de bal. Mathon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Przystupa geeft de bal voor. Oberländer kopt de bal weg. Geleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Carević verovert de bal door een tackle van achteren. Carević geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Owsianka geeft de bal voor. Tylikowski is nu in balbezit. Tylikowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Mathon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathon schiet op doel. Blacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Geleta probeert naar een medespeler te passen. Tylikowski met een sublieme pass. Knopper rent richting de bal. Knopper haalt uit met een fantastische trap. Blacha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - MKS Gumiś Team 0:2

77e minuut.
Oberländer rent richting de bal. Knopper verovert de bal door een tackle van achteren. Zgaga is nu in balbezit. Knopper verovert de bal door een tackle van achteren. Knopper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Odra Głogów 76%, MKS Gumiś Team 24%.
K.S. Odra Głogów - MKS Gumiś Team 0:2