Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Klocki RTS Rado-West
Vdw III Tactiek kupa jeża
49% Balbezit 51%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 45.3
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
De Keulenaer geeft de bal voor. Pasarić kopt de bal weg. Oswos is nu in balbezit. Oswos geeft de bal voor. Aichtinger krijgt zijn hoofd ertegen. Bacceliere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Puzio de bal. Peresztegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresztegi haalt uit met een fantastische trap. Bacceliere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Oswos rent richting de bal. Oswos speelt de bal door. Peresztegi is nu in balbezit. Peresztegi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Daar is Krupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbaru rent richting de bal. Krupa begaat een overtreding. Krupa krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Bigode raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ghanch komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Bikel geeft een lange en hoge pass. Aichtinger rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giménez. Aichtinger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aichtinger neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barbaru neemt de hoekschop. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. Bacceliere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - RTS Rado-West 1:0

34e minuut.
Ghanch onderschept slim de pass. Ghanch met een sublieme pass. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... Bacceliere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - RTS Rado-West 2:0

36e minuut.
Niemi verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzio draait met de bal, schiet en ... Stocklasa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Schanet verovert de bal door een tackle van achteren. Schanet probeert naar een medespeler te passen. Ghanch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanch geeft een lange en hoge pass. Aichtinger krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Aichtinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giménez probeert naar een medespeler te passen. García Pérez is nu in balbezit. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Klocki 33%, RTS Rado-West 67%.
A.C. Klocki - RTS Rado-West 2:0

46e minuut.
Barbaru geeft de bal voor. Peresztegi probeert de bal met de borst te controleren. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bikel geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ehrmann de bal onder controle te krijgen. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... Bacceliere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - RTS Rado-West 3:0

60e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado passt de bal in één keer door. Peresztegi is nu in balbezit. Peresztegi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - RTS Rado-West 4:0

61e minuut.
Piszczykiewicz geeft een lange en hoge pass. Barbaru kopt de bal weg. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger schiet op doel. Bacceliere maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Aichtinger is nu in balbezit. Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Giménez passt de bal in één keer door. Oswos rent richting de bal. Oswos draait met de bal, schiet en ... Bacceliere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peresztegi rent richting de bal. Peresztegi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - RTS Rado-West 5:0

70e minuut.
Pasarić geeft een lange en hoge pass. Giménez kopt de bal weg. Klungelig pakt Ehrmann de bal. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger schiet op doel. Bacceliere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Bikel probeert naar een medespeler te passen. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru passt de bal met de wreef. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Aichtinger rent richting de bal. García Pérez rent richting de bal. Aichtinger onderschept slim de pass. Aichtinger geeft een hoge lob. Klungelig pakt Peresztegi de bal. Bacceliere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Doeltrap. Bacceliere trapt de bal weg. Halák kopt de bal weg. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. Bacceliere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - RTS Rado-West 6:0

83e minuut.
Barbaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Halák bereikt de bal nog maar net als eerste. Halák passt de bal zonder na te denken. Peresztegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresztegi schiet op doel. Bacceliere bokst de bal weg.

86e minuut.
Niemi is nu in balbezit. Delgado is nu in balbezit. Delgado geeft een hoge lob. Niemi rent richting de bal. Niemi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Klocki 23%, RTS Rado-West 77%.
A.C. Klocki - RTS Rado-West 6:0