Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Rado-West A.C. Klocki
kupa jeża Tactiek Vdw III
50% Balbezit 50%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 58.5
good Schieten outstanding
good Passen excellent
good Verdedigen solid


2e minuut.
Ghanch met een sublieme pass. Simón rent richting de bal. Simón passt de bal zonder na te denken. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Delgado passt de bal zonder na te denken. Faifeli rent richting de bal. Bahnă verovert de bal door een tackle van achteren. Bahnă draait met de bal, schiet en ... Bacceliere probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Simón met een sublieme pass. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger schiet op doel. Giménez probeert de bal aan de voet te houden. Bacceliere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Giménez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea probeert naar een medespeler te passen. Bahnă rent richting de bal. Bahnă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Elbiz passt de bal in één keer door. Faifeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahnă onderschept slim de pass. Bahnă schiet op doel. Bacceliere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - A.C. Klocki 0:1

21e minuut.
Faifeli met een sublieme pass. Piszczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczykiewicz geeft de bal voor. Bikel geeft de bal voor. Aichtinger maakt een snoekduik en kopt de bal. Bacceliere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Simón geeft een hoge lob. Bahnă kopt de bal weg. Daar is Piszczykiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elbiz is nu in balbezit. Elbiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Simón probeert naar een medespeler te passen. Elbiz rent richting de bal. Elbiz geeft de bal voor. Aichtinger maakt een snoekduik en kopt de bal. Giménez probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Galdea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Niemi de bal onder controle te krijgen. Bahnă is nu in balbezit. Bahnă haalt uit met een fantastische trap. Bacceliere probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bikel met een sublieme pass. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado geeft een hoge lob. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - A.C. Klocki 0:2

31e minuut.
Klungelig pakt Gołyga de bal. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Giménez rent richting de bal. Aichtinger verovert de bal door een tackle van achteren. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bahnă de bal. Bahnă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - A.C. Klocki 0:3

32e minuut.
Klungelig pakt Aichtinger de bal. Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger onderschept slim de pass. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... Bacceliere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - A.C. Klocki 0:4

37e minuut.
Elbiz passt de bal zonder na te denken. Delgado is nu in balbezit. Delgado passt de bal zonder na te denken. Bahnă is nu in balbezit. Bahnă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Pasarić is nu in balbezit. Pasarić geeft de bal voor. Elbiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbiz geeft een hoge lob. Bahnă springt en kopt de bal. Bacceliere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Bikel passt de bal zonder na te denken. Elbiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbiz passt de bal in één keer door. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giménez heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - A.C. Klocki 0:5

44e minuut.
Ghanch verovert de bal door een tackle van achteren. Ghanch geeft een hoge lob. Simón kopt de bal weg. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... Bacceliere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Simón geeft de bal voor. Faifeli is nu in balbezit. Bahnă verovert de bal door een tackle van achteren. Bahnă draait met de bal, schiet en ... Bacceliere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - A.C. Klocki 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 79%, A.C. Klocki 21%.
RTS Rado-West - A.C. Klocki 0:6

48e minuut.
Elbiz probeert naar een medespeler te passen. Bahnă is nu in balbezit. Faifeli is nu in balbezit. Bahnă verovert de bal door een tackle van achteren. Bahnă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Delgado rent richting de bal. Pasarić probeert naar een medespeler te passen. Faifeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahnă onderschept slim de pass. Bahnă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Elbiz passt de bal zonder na te denken. Bahnă rent richting de bal. Bahnă probeert naar een medespeler te passen. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - A.C. Klocki 0:7

65e minuut.
Aichtinger controleert de bal met de borst. Bacceliere met een sublieme pass. Delgado kopt de bal weg. Bahnă is nu in balbezit. Bahnă haalt uit met een fantastische trap. Bacceliere bokst de bal weg.

66e minuut.
Simón passt de bal met de wreef. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado passt de bal zonder na te denken. Daar is Aichtinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - A.C. Klocki 0:8

69e minuut.
Delgado kan de bal niet met de borst controleren. Niemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemi geeft een lange en hoge pass. Daar is Janišek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janišek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Simón geeft een hoge lob. Daar is Niemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elbiz speelt de bal door. Bahnă is nu in balbezit. Bahnă haalt uit met een fantastische trap. Bacceliere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Simón met de inworp. Gołyga verovert de bal door een tackle van achteren. Elbiz is nu in balbezit. Elbiz draait met de bal, schiet en ... Piszczykiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Elbiz neemt de hoekschop. Bahnă springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Galdea probeert naar een medespeler te passen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niemi. Niemi krijgt een gele kaart. Delgado raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Delgado neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 63%, A.C. Klocki 37%.
RTS Rado-West - A.C. Klocki 0:8