Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zawisza Czarny Garbów MSI GAMING
zawisza Tactiek Okoń
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 41.9
adequate Schieten adequate
average Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Dissing verovert de bal door een tackle van achteren. Sorgon verovert de bal door een tackle van achteren. Pracki rent richting de bal. Pracki geeft de bal voor. Wisłocki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Czarny Garbów - MSI GAMING 1:0

6e minuut.
Wisłocki rent richting de bal. Wisłocki schiet op doel. Jensen kan de bal niet met de borst controleren. Sorgon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorgon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Asinaro de bal. Pracki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asinaro. Asinaro krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Jensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jensen passt de bal zonder na te denken. Dissing bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorgon onderschept slim de pass. Sorgon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Czarny Garbów - MSI GAMING 2:0

23e minuut.
Pracki kopt de bal weg. Daar is Jensen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simola is nu in balbezit. Jensen rent richting de bal. Jensen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Simola verovert de bal door een tackle van achteren. Simola speelt de bal door. Hermanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermanson geeft een lange en hoge pass. Sorgon springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Truu met een sublieme pass. Carrier is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortiz. Ortiz krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Mair met een snelle inworp. Kaņepītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaņepītis speelt de bal door. Truu rent richting de bal. Truu geeft de bal voor. Nieus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawisza Czarny Garbów 61%, MSI GAMING 39%.
Zawisza Czarny Garbów - MSI GAMING 2:0

46e minuut.
Portelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simola is nu in balbezit. Simola passt de bal met de wreef. Sorgon is nu in balbezit. Sorgon schiet op doel. Burza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hrbák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Czarny Garbów - MSI GAMING 3:0

50e minuut.
Portelli passt de bal in één keer door. Simola is nu in balbezit. Simola met een sublieme pass. Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki schiet op doel. Burza bokst de bal weg.

57e minuut.
Truu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piekutowski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Nieus probeert naar een medespeler te passen. Kaņepītis is nu in balbezit. Kaņepītis probeert naar een medespeler te passen. Carrier is nu in balbezit. Carrier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawisza Czarny Garbów 55%, MSI GAMING 45%.
Zawisza Czarny Garbów - MSI GAMING 3:0