Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Setra Trans Real Olszanica
sprinter Tactiek NOWA
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34.8 gemiddelde waardering 48.4
average Schieten solid
weak Passen adequate
average Verdedigen good


1e minuut.
Jedlovský met een sublieme pass. Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíscaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boas verovert de bal door een tackle van achteren. Boas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setra Trans - Real Olszanica 0:1

9e minuut.
Ciemnota is nu in balbezit. Włochyński onderschept slim de pass. Włochyński speelt de bal door. Boas heeft problemen om de bal te vangen. Boas haalt uit met een fantastische trap. Chołoniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macachia komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Grigor geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Encuţescu de bal. Żelazowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Encuţescu onderschept slim de pass. Encuţescu haalt uit met een fantastische trap. Szumek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Ştrulă heeft problemen om de bal te vangen. Grigor is nu in balbezit. Grigor speelt de bal door. Wauters rent richting de bal. Wauters schiet op doel. Szumek bokst de bal weg. Klemczyk is nu in balbezit. Wauters verovert de bal door een tackle van achteren. Wauters draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal rolt over de achterlijn. Certowicz komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Olchawa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuboszek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Setra Trans 58%, Real Olszanica 42%.
FC Setra Trans - Real Olszanica 0:1

47e minuut.
Włochyński met een snelle inworp. Grygoruk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Harrauer de bal. Thomas rent richting de bal. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setra Trans - Real Olszanica 0:2

54e minuut.
Grygoruk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Certowicz de bal. Kuboszek is nu in balbezit. Certowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Certowicz schiet op doel. Szumek bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Boas passt de bal in één keer door. Cruyff rent richting de bal. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setra Trans - Real Olszanica 0:3

65e minuut.
Harrauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grigor is nu in balbezit. Grigor geeft een hoge lob. Certowicz rent richting de bal. Certowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Jarczyk onderschept slim de pass. Jarczyk probeert naar een medespeler te passen. Jeziorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Certowicz onderschept slim de pass. Certowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Ştrulă de bal. Ştrulă geeft een hoge lob. Wauters bereikt de bal nog maar net als eerste. Certowicz rent richting de bal. Certowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Jedlovský geeft een lange en hoge pass. Wauters rent richting de bal. Mikulski begaat een overtreding. Mikulski krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigor verovert de bal door een tackle van achteren. Grigor passt de bal zonder na te denken. Certowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Certowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Włochyński rent richting de bal. Włochyński passt de bal in één keer door. Włoch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Harrauer rent richting de bal. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas geeft een lange en hoge pass. Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Boas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Grygoruk rent richting de bal. Jedlovský rent richting de bal. Grygoruk verovert de bal door een tackle van achteren. Grygoruk geeft de bal voor. Thomas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Chołoniewski trapt de bal weg. Ciemnota kopt de bal weg. Jedlovský is nu in balbezit. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas draait met de bal, schiet en ... Chołoniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Setra Trans 50%, Real Olszanica 50%.
FC Setra Trans - Real Olszanica 0:3