Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Klocki Real Olszanica
Vdw III Tactiek NOWA
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 48.9
excellent Schieten solid
excellent Passen adequate
solid Verdedigen adequate


19e minuut.
Olchawa speelt de bal door. Daar is Schanet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schanet met een sublieme pass. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Aichtinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olchawa is nu in balbezit. Olchawa probeert naar een medespeler te passen. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas schiet op doel. Stocklasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Elbiz probeert naar een medespeler te passen. Galdea rent richting de bal. Grygoruk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grygoruk krijgt een gele kaart. Galdea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Galdea neemt zijn aanloop. Szumek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Jarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasarić verovert de bal door een tackle van achteren. Elbiz speelt de bal door. Galdea rent richting de bal. Galdea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbiz is nu in balbezit. Elbiz met een sublieme pass. Galdea rent richting de bal. Galdea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pasarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasarić geeft de bal voor. Simón rent richting de bal. Simón draait met de bal, schiet en ... Klemczyk probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Real Olszanica 1:0

36e minuut.
Żelazowski geeft de bal voor. Ghanch speelt de bal door. Simón met een sublieme pass. Aichtinger heeft problemen om de bal te vangen. Aichtinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea onderschept slim de pass. Galdea passt de bal in één keer door. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Schanet met een sublieme pass. Halák is nu in balbezit. Halák passt de bal in één keer door. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Simón passt de bal zonder na te denken. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger met een sublieme pass. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Jeziorski rent richting de bal. Simón onderschept slim de pass. Simón speelt de bal door. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Klocki 29%, Real Olszanica 71%.
A.C. Klocki - Real Olszanica 1:0

48e minuut.
Schanet onderschept slim de pass. Schanet geeft de bal voor. Klungelig pakt Mikulski de bal. Elbiz geeft een lange en hoge pass. Aichtinger springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Szumek met een harde bal richting middenveld. Grygoruk controleert de bal met de borst. Halák maakt een afschuwelijke overtreding. Halák krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Daar is Jarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarczyk met een sublieme pass. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel. Stocklasa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C. Klocki - Real Olszanica 1:1

61e minuut.
Szumek trapt de bal weg van het doel. Grygoruk kopt de bal weg. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Stocklasa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - Real Olszanica 1:2

63e minuut.
Klemczyk met een sublieme pass. Grygoruk is nu in balbezit. Halák met een sublieme pass. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Halák probeert naar een medespeler te passen. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón speelt de bal door. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Halák passt de bal zonder na te denken. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado passt de bal zonder na te denken. Galdea rent richting de bal. Galdea draait met de bal, schiet en ... Szumek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Bikel kopt de bal weg. Daar is Schanet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grygoruk is nu in balbezit. Thomas rent richting de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Boas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Aichtinger passt de bal met de wreef. Simón heeft problemen om de bal te vangen. Simón probeert naar een medespeler te passen. Galdea rent richting de bal. Galdea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Galdea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Klemczyk de bal onder controle te krijgen. Jarczyk kopt de bal weg. Thomas heeft problemen om de bal te vangen. Thomas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Halák is nu in balbezit. Halák speelt de bal door. Elbiz speelt de bal door. Galdea rent richting de bal. Galdea draait met de bal, schiet en ... Szumek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Klocki 33%, Real Olszanica 67%.
A.C. Klocki - Real Olszanica 1:2