Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Gumiś Team Zawisza Czarny Garbów
>>>haha Tactiek zawisza
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
21 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 31.6
very good Schieten poor
adequate Passen average
good Verdedigen good


9e minuut.
de Bruyn rent richting de bal. de Bruyn passt de bal zonder na te denken. Rahael is nu in balbezit. Knopper onderschept slim de pass. Knopper draait met de bal, schiet en ... Nieus bokst de bal weg. Klungelig pakt Mathon de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mathon rent richting de bal. Mathon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - Zawisza Czarny Garbów 1:0

17e minuut.
Szilasi passt de bal zonder na te denken. Carević rent richting de bal. Carević probeert naar een medespeler te passen. Mathon rent richting de bal. Mathon haalt uit met een fantastische trap. Nieus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Knopper passt de bal zonder na te denken. Szilasi met een sublieme pass. Uranga Luluaga is nu in balbezit. Mathon verovert de bal door een tackle van achteren. Mathon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - Zawisza Czarny Garbów 2:0

26e minuut.
Dixon is nu in balbezit. Szilasi onderschept slim de pass. Szilasi met een sublieme pass. Knopper bereikt de bal nog maar net als eerste. Knopper haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathon bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - Zawisza Czarny Garbów 3:0

27e minuut.
Ortiz geeft een hoge lob. Inworp. de Bruyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knopper is nu in balbezit. Knopper schiet op doel. De bal raakt de paal. Nieus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Szilasi rent richting de bal. Rahael is nu in balbezit. Szilasi onderschept slim de pass. Mathon heeft problemen om de bal te vangen. Mathon draait met de bal, schiet en ... Nieus bokst de bal weg.

34e minuut.
de Bruyn met een sublieme pass. Szilasi rent richting de bal. Szilasi speelt de bal door. Knopper is nu in balbezit. Knopper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tylikowski geeft de bal voor. Rahael heeft problemen om de bal te vangen. Mathon rent richting de bal. Mathon haalt uit met een fantastische trap. Nieus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - Zawisza Czarny Garbów 4:0

45e minuut.
Milnes controleert de bal met de borst. Milnes geeft een lange en hoge pass. Rahael bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathon rent richting de bal. Mathon schiet op doel. Nieus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Gumiś Team 22%, Zawisza Czarny Garbów 78%.
MKS Gumiś Team - Zawisza Czarny Garbów 4:0

48e minuut.
Tylikowski is nu in balbezit. Tylikowski geeft de bal voor. Mathon rent richting de bal. Mathon draait met de bal, schiet en ... Nieus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - Zawisza Czarny Garbów 5:0

56e minuut.
Mathon is nu in balbezit. Carević rent richting de bal. Carević passt de bal met de wreef. Mathon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - Zawisza Czarny Garbów 6:0

60e minuut.
Mathon kopt de bal weg. de Bruyn is nu in balbezit. de Bruyn geeft de bal voor. Knopper rent richting de bal. Knopper draait met de bal, schiet en ... Nieus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - Zawisza Czarny Garbów 7:0

69e minuut.
Szilasi rent richting de bal. Szilasi passt de bal zonder na te denken. Mathon rent richting de bal. Mathon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - Zawisza Czarny Garbów 8:0

71e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. de Bruyn verovert de bal door een tackle van achteren. de Bruyn passt de bal in één keer door. Knopper bereikt de bal nog maar net als eerste. Knopper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Szilasi verovert de bal door een tackle van achteren. Szilasi passt de bal zonder na te denken. Knopper is nu in balbezit. Knopper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Szilasi rent richting de bal. Szilasi speelt de bal door. Rahael probeert de bal aan de voet te houden. Knopper rent richting de bal. Knopper schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Gumiś Team 16%, Zawisza Czarny Garbów 84%.
MKS Gumiś Team - Zawisza Czarny Garbów 8:0