Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MSI GAMING K.S. Odra Głogów
Okoń Tactiek 3`
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 43.2
goed Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
goed Verdedigen matig


8e minuut.
Trâmbiţaş rent richting de bal. Mair onderschept slim de pass. Mair passt de bal in één keer door. Pérez Rodríguez rent richting de bal. Pérez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Asinaro speelt de bal door. Kaņepītis rent richting de bal. Kaņepītis geeft een hoge lob. Daar is Munkosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munkosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSI GAMING 51%, K.S. Odra Głogów 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MSI GAMING - K.S. Odra Głogów 0:0

46e minuut.
da Rosário onderschept slim de pass. Zgaga verovert de bal door een tackle van achteren. Zgaga met een sublieme pass. Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trâmbiţaş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Pérez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. da Rosário begaat een overtreding. Pérez Rodríguez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zgaga met een snel genomen vrije trap. Pérez Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Rodríguez schiet op doel. Burza bokst de bal weg.

53e minuut.
Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mair verovert de bal door een tackle van achteren. Mair geeft de bal voor. Truu bereikt de bal nog maar net als eerste. Truu passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Klungelig pakt Pérez Rodríguez de bal. Hrbák is nu in balbezit. Hrbák speelt de bal door. Carrier is nu in balbezit. Carrier haalt uit met een fantastische trap. Blacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSI GAMING 36%, K.S. Odra Głogów 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MSI GAMING - K.S. Odra Głogów 0:0