Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Rado-West FC Setra Trans
kupa jeża Tactiek sprinter
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 35.2
redelijk Schieten matig
solide Passen slecht
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Niemi verovert de bal door een tackle van achteren. Niemi passt de bal zonder na te denken. Macachia bereikt de bal nog maar net als eerste. De Keulenaer verovert de bal door een tackle van achteren. De Keulenaer haalt uit met een fantastische trap. Chołoniewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - FC Setra Trans 1:0

25e minuut.
Inworp. Certowicz komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Macachia onderschept slim de pass. Macachia geeft de bal voor. Klungelig pakt Grigor de bal. Puzio is nu in balbezit. Puzio geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Puzio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. García Pérez komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Abrahim geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Certowicz de bal. Gołyga is nu in balbezit. Certowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Certowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 35%, FC Setra Trans 65%.
RTS Rado-West - FC Setra Trans 1:0

49e minuut.
Ehrmann geeft een hoge lob. Chołoniewski probeert naar een medespeler te passen. Grigor probeert de bal met de borst te controleren. Niemi rent richting de bal. Niemi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Niemi rent richting de bal. Niemi passt de bal in één keer door. De Keulenaer is nu in balbezit. De Keulenaer haalt uit met een fantastische trap. Chołoniewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - FC Setra Trans 2:0

58e minuut.
Harrauer geeft een hoge lob. Wauters kopt de bal weg. Certowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Certowicz schiet op doel. Bacceliere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - FC Setra Trans 2:1

85e minuut.
Jedlovský geeft een hoge lob. Inworp. Gołyga met de inworp. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Niemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - FC Setra Trans 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 31%, FC Setra Trans 69%.
RTS Rado-West - FC Setra Trans 3:1