Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Rado-West MSI GAMING
kupa jeża Tactiek Okoń
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
14 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 45.8
solide Schieten goed
solide Passen matig
redelijk Verdedigen goed


11e minuut.
Ehrmann onderschept slim de pass. Ehrmann met een sublieme pass. Janišek is nu in balbezit. Janišek haalt uit met een fantastische trap. Burza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MSI GAMING 1:0

12e minuut.
Dampier geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krupa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Keulenaer rent richting de bal. De Keulenaer draait met de bal, schiet en ... Burza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Janišek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MSI GAMING 2:0

23e minuut.
Dissing geeft de bal voor. Asinaro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krupa. Krupa krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Piszczykiewicz is nu in balbezit. Piszczykiewicz geeft de bal voor. Mair is nu in balbezit. Janišek verovert de bal door een tackle van achteren. Janišek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 30%, MSI GAMING 70%.
RTS Rado-West - MSI GAMING 2:0

48e minuut.
Daar is Carrier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faifeli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carrier raakt geblesseerd tijdens het duel. Truu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bacceliere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MSI GAMING 2:1

52e minuut.
Daar is De Keulenaer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Rosário verovert de bal door een tackle van achteren. Ehrmann begaat een overtreding. Ehrmann krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Gołyga is nu in balbezit. Gołyga geeft de bal voor. Klungelig pakt De Keulenaer de bal. Ehrmann rent richting de bal. Ehrmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Burza trapt de bal weg. Truu kopt de bal weg. Giménez heeft problemen om de bal te vangen. Carrier is nu in balbezit. Carrier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gołyga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ehrmann de bal. da Rosário legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ehrmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Keulenaer legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Burza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - MSI GAMING 3:1

82e minuut.
Asinaro rent richting de bal. Ehrmann is nu in balbezit. Ehrmann passt de bal in één keer door. De Keulenaer rent richting de bal. De Keulenaer haalt uit met een fantastische trap. Burza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 26%, MSI GAMING 74%.
RTS Rado-West - MSI GAMING 3:1