Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MSI GAMING RTS Rado-West
Okoń Tactiek kupa jeża
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 43.8
solid Schieten solid
average Passen solid
average Verdedigen good


3e minuut.
Daar is De Keulenaer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Rosário rent richting de bal. De Keulenaer verovert de bal door een tackle van achteren. Ehrmann is nu in balbezit. Ehrmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MSI GAMING - RTS Rado-West 0:1

10e minuut.
Puzio verovert de bal door een tackle van achteren. Puzio probeert naar een medespeler te passen. De Keulenaer heeft problemen om de bal te vangen. De Keulenaer draait met de bal, schiet en ... Burza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MSI GAMING - RTS Rado-West 0:2

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krupa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ehrmann de bal. Ehrmann geeft een lange en hoge pass. De Keulenaer krijgt zijn hoofd ertegen. Burza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
De Keulenaer heeft problemen om de bal te vangen. Ehrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrmann passt de bal met de wreef. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Faifeli kopt de bal weg. Janišek heeft problemen om de bal te vangen. Mair maakt een afschuwelijke overtreding. Mair is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Janišek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Puzio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSI GAMING 68%, RTS Rado-West 32%.
MSI GAMING - RTS Rado-West 0:2

52e minuut.
Inworp. Krupa met een snelle inworp. Gołyga rent richting de bal. Gołyga geeft een hoge lob. De Keulenaer springt en kopt de bal. Burza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Dissing geeft de bal voor. Gołyga rent richting de bal. Gołyga passt de bal zonder na te denken. Janišek is nu in balbezit. Janišek schiet op doel. Burza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Truu kopt de bal weg. Giménez controleert de bal met de borst. Giménez passt de bal met de wreef. Janišek rent richting de bal. Janišek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
da Rosário raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Munkosa komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Janišek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niemi komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Dissing is nu in balbezit. Krupa verovert de bal door een tackle van achteren. Krupa passt de bal met de wreef. De Keulenaer rent richting de bal. De Keulenaer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Truu passt de bal met de wreef. Kaņepītis rent richting de bal. Niemi verovert de bal door een tackle van achteren. Niemi schiet op doel. Burza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dissing passt de bal met de wreef. Asinaro is nu in balbezit. Asinaro probeert naar een medespeler te passen. Kaņepītis rent richting de bal. Kaņepītis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSI GAMING 79%, RTS Rado-West 21%.
MSI GAMING - RTS Rado-West 0:2