Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Odra Głogów FC Setra Trans
3` Tactiek sprinter
47% Balbezit 53%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43 gemiddelde waardering 33.5
very good Schieten average
adequate Passen weak
average Verdedigen average


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macachia komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Oberländer trapt de bal weg. Pérez Rodríguez is nu in balbezit. Pérez Rodríguez speelt de bal door. Trâmbiţaş rent richting de bal. Trâmbiţaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ştrulă verovert de bal door een tackle van achteren. Zgaga onderschept slim de pass. Zgaga passt de bal met de wreef. Pérez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Rodríguez schiet op doel. Chołoniewski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Sędłak kopt de bal weg. Jedlovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Trâmbiţaş verovert de bal door een tackle van achteren. Trâmbiţaş schiet op doel. Na een snelle pass probeert Macachia de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Grigor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaev rent richting de bal. Grigor verovert de bal door een tackle van achteren. Grigor geeft een hoge lob. Wauters maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Certowicz komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Zgaga met een snelle inworp. Pérez Rodríguez rent richting de bal. Jedlovský legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pérez Rodríguez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zgaga kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - FC Setra Trans 1:0

40e minuut.
Zgaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga geeft een hoge lob. Daar is Cruyff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trâmbiţaş rent richting de bal. Trâmbiţaş schiet op doel. Chołoniewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - FC Setra Trans 2:0

40e minuut.
Wauters probeert naar een medespeler te passen. Certowicz rent richting de bal. Certowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chołoniewski de bal. Macachia verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Grigor rent richting de bal. Grigor passt de bal in één keer door. Certowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Certowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - FC Setra Trans 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Odra Głogów 41%, FC Setra Trans 59%.
K.S. Odra Głogów - FC Setra Trans 2:1

50e minuut.
Zgaga onderschept slim de pass. Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trâmbiţaş geeft een lange en hoge pass. Pérez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Geleta met de inworp. Ciemnota is nu in balbezit. Zgaga onderschept slim de pass. Zgaga geeft een lange en hoge pass. Trâmbiţaş maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - FC Setra Trans 3:1

70e minuut.
Zgaga rent richting de bal. Zgaga geeft een hoge lob. Pérez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Chołoniewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - FC Setra Trans 4:1

71e minuut.
Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemnota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pérez Rodríguez raakt geblesseerd tijdens het duel. Geleta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Jedlovský heeft problemen om de bal te vangen. Macachia is nu in balbezit. Trâmbiţaş onderschept slim de pass. Trâmbiţaş schiet op doel. Chołoniewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - FC Setra Trans 5:1

80e minuut.
Daar is Jedlovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trâmbiţaş is nu in balbezit. Trâmbiţaş passt de bal in één keer door. Pérez Rodríguez rent richting de bal. Pérez Rodríguez schiet op doel. Chołoniewski bokst de bal weg.

82e minuut.
Włoch is nu in balbezit. Włoch geeft een hoge lob. Grigor heeft problemen om de bal te vangen. Grigor geeft de bal voor. Certowicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Jedlovský geeft een lange en hoge pass. Isaev met een sublieme pass. Pérez Rodríguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zgaga rent richting de bal. Zgaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Macachia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geleta met een snelle inworp. Pérez Rodríguez is nu in balbezit. Pérez Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Odra Głogów 29%, FC Setra Trans 71%.
K.S. Odra Głogów - FC Setra Trans 5:1