Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Setra Trans K.S. Odra Głogów
sprinter Tactiek 3`
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 44.2
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Jedlovský is nu in balbezit. Pérez Rodríguez onderschept slim de pass. Ştrulă is nu in balbezit. Pérez Rodríguez onderschept slim de pass. Pérez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setra Trans - K.S. Odra Głogów 0:1

14e minuut.
Bíscaro verovert de bal door een tackle van achteren. Bíscaro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mejłun de bal. Wauters rent richting de bal. Wauters draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Jedlovský verovert de bal door een tackle van achteren. Zgaga onderschept slim de pass. Zgaga met een sublieme pass. Pérez Rodríguez is nu in balbezit. Pérez Rodríguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sędłak is nu in balbezit. Ştrulă onderschept slim de pass. Ştrulă probeert naar een medespeler te passen. Wauters rent richting de bal. Wauters schiet op doel. Blacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Doeltrap. Certowicz komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Blacha met een sublieme pass. Ştrulă kopt de bal weg. Grigor geeft de bal voor. Daar is Certowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Certowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Setra Trans - K.S. Odra Głogów 1:1

33e minuut.
Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Wauters tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trâmbiţaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sędłak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Macachia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trâmbiţaş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Setra Trans 42%, K.S. Odra Głogów 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Setra Trans - K.S. Odra Głogów 1:1

61e minuut.
Daar is Isaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga passt de bal met de wreef. Sędłak rent richting de bal. Sędłak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Daar is Oberländer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Certowicz rent richting de bal. Mejłun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Certowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Jedlovský wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Ştrulă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedlovský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isaev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zgaga wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zgaga passt de bal in één keer door. Isaev rent richting de bal. Grigor verovert de bal door een tackle van achteren. Grigor heeft problemen om de bal te vangen. Grigor geeft een lange en hoge pass. Blacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Certowicz springt en kopt de bal. Blacha bokst de bal weg.

77e minuut.
Ştrulă speelt de bal door. Rękoś is nu in balbezit. Certowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Certowicz haalt uit met een fantastische trap. Blacha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setra Trans - K.S. Odra Głogów 2:1

77e minuut.
Bíscaro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kenton komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Daar is Macachia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Rodríguez onderschept slim de pass. Pérez Rodríguez passt de bal met de wreef. Trâmbiţaş rent richting de bal. Trâmbiţaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Grigor geeft een hoge lob. Certowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt bin Jamaluddin zijn tegenspeler op de grond. bin Jamaluddin krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Isaev is nu in balbezit. Grigor onderschept slim de pass. Grigor speelt de bal door. Certowicz is nu in balbezit. Certowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Setra Trans 36%, K.S. Odra Głogów 64%.
FC Setra Trans - K.S. Odra Głogów 2:1