Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Olszanica K.S. Odra Głogów
NOWA Tactiek 3`
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 42.8
solid Schieten solid
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


20e minuut.
Geleta kopt de bal weg. Zgaga rent richting de bal. Zgaga passt de bal met de wreef. Trâmbiţaş is nu in balbezit. Trâmbiţaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Blacha probeert naar een medespeler te passen. Zgaga geeft de bal voor. Żelazowski rent richting de bal. Pérez Rodríguez onderschept slim de pass. Pérez Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Włochyński geeft een lange en hoge pass. Thomas kopt de bal weg. Mejłun heeft problemen om de bal te vangen. Grygoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygoruk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Olszanica 48%, K.S. Odra Głogów 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Olszanica - K.S. Odra Głogów 0:0

75e minuut.
Zgaga probeert naar een medespeler te passen. Geleta probeert naar een medespeler te passen. Isaev heeft problemen om de bal te vangen. Geleta rent richting de bal. Geleta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Oberländer is nu in balbezit. Oberländer geeft de bal voor. Olchawa kopt de bal weg. Włochyński rent richting de bal. Włochyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Olszanica - K.S. Odra Głogów 1:0

83e minuut.
Włochyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Geleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas schiet op doel. Blacha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Grygoruk geeft een lange en hoge pass. Daar is Jarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarczyk probeert naar een medespeler te passen. Olchawa geeft een lange en hoge pass. Boas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Olszanica 34%, K.S. Odra Głogów 66%.
Real Olszanica - K.S. Odra Głogów 1:0