Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Odra Głogów Real Olszanica
3` Tactiek NOWA
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.4 gemiddelde waardering 48.5
solid Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Klemczyk geeft een lange en hoge pass. Thomas probeert de bal met de borst te controleren. Sędłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas onderschept slim de pass. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Blacha bokst de bal weg.

10e minuut.
Włochyński is nu in balbezit. Włochyński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sędłak de bal. Grygoruk is nu in balbezit. Grygoruk draait met de bal, schiet en ... Blacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thomas krijgt zijn hoofd ertegen. Blacha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Geleta speelt de bal door. Pérez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga speelt de bal door. Trâmbiţaş rent richting de bal. Trâmbiţaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Włochyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włochyński probeert naar een medespeler te passen. Oberländer rent richting de bal. Boas verovert de bal door een tackle van achteren. Boas haalt uit met een fantastische trap. Blacha bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Włochyński zal de hoekschop nemen. Boas springt en kopt de bal. Blacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Sędłak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thomas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olchawa met een snel genomen vrije trap. Thomas springt en kopt de bal. Blacha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - Real Olszanica 0:1

40e minuut.
Jarczyk geeft de bal voor. Daar is Isaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boas is nu in balbezit. Boas haalt uit met een fantastische trap. Rękoś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jarczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boas maakt een snoekduik en kopt de bal. Blacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Mikulski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Geleta met een snelle inworp. Pérez Rodríguez rent richting de bal. Pérez Rodríguez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Odra Głogów 71%, Real Olszanica 29%.
K.S. Odra Głogów - Real Olszanica 0:1

48e minuut.
Daar is Jarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt bin Jamaluddin de bal. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ... Blacha bokst de bal weg.

58e minuut.
Olchawa met een sublieme pass. Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberländer verovert de bal door een tackle van achteren. Włochyński verovert de bal door een tackle van achteren. Włochyński draait met de bal, schiet en ... Blacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Trâmbiţaş passt de bal met de wreef. Pérez Rodríguez rent richting de bal. Olchawa rent richting de bal. Pérez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Rodríguez schiet op doel. Szumek bokst de bal weg.

62e minuut.
Sędłak onderschept slim de pass. Isaev rent richting de bal. Włochyński onderschept slim de pass. Włochyński geeft de bal voor. Sędłak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Włochyński neemt de hoekschop. Thomas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Jarczyk met de inworp. Thomas rent richting de bal. bin Jamaluddin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thomas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grygoruk neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Blacha met een harde bal richting middenveld. Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trâmbiţaş schiet op doel. Szumek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Włochyński met de inworp. Grygoruk is nu in balbezit. Grygoruk passt de bal in één keer door. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Odra Głogów 55%, Real Olszanica 45%.
K.S. Odra Głogów - Real Olszanica 0:1