Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zawisza Czarny Garbów RTS Rado-West
zawisza Tactiek kupa jeża
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 46
zwak Schieten solide
matig Passen solide
solide Verdedigen redelijk


14e minuut.
Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek passt de bal met de wreef. De Keulenaer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Keulenaer draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Czarny Garbów - RTS Rado-West 0:1

25e minuut.
Portelli geeft een lange en hoge pass. Puzio kopt de bal weg. Klungelig pakt Ortiz de bal. De Keulenaer is nu in balbezit. De Keulenaer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krupa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simola is nu in balbezit. Gołyga onderschept slim de pass. Gołyga geeft de bal voor. Nieus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawisza Czarny Garbów 68%, RTS Rado-West 32%.
Zawisza Czarny Garbów - RTS Rado-West 0:1

47e minuut.
Ortiz onderschept slim de pass. Ehrmann onderschept slim de pass. Ehrmann passt de bal zonder na te denken. De Keulenaer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Keulenaer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Nieus trapt de bal weg van het doel. Gołyga kopt de bal weg. Rahael bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ehrmann draait met de bal, schiet en ... Nieus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ortiz de bal. De Keulenaer verovert de bal door een tackle van achteren. De Keulenaer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Puzio kopt de bal weg. Klungelig pakt Uranga Luluaga de bal. Janišek is nu in balbezit. Janišek haalt uit met een fantastische trap. Nieus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Puzio onderschept slim de pass. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rahael. Rahael krijgt een gele kaart. Janišek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Puzio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is De Keulenaer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Czarny Garbów - RTS Rado-West 0:2

66e minuut.
Inworp. Puzio met een snelle inworp. Rahael bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek verovert de bal door een tackle van achteren. Janišek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ehrmann kopt de bal weg. Krupa is nu in balbezit. Krupa passt de bal zonder na te denken. De Keulenaer rent richting de bal. De Keulenaer haalt uit met een fantastische trap. Nieus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Puzio rent richting de bal. Puzio met een sublieme pass. Klungelig pakt Janišek de bal. Janišek schiet op doel. Nieus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Czarny Garbów - RTS Rado-West 0:3

86e minuut.
Puzio passt de bal in één keer door. Ehrmann rent richting de bal. Hermanson is nu in balbezit. Ehrmann onderschept slim de pass. Ehrmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawisza Czarny Garbów 77%, RTS Rado-West 23%.
Zawisza Czarny Garbów - RTS Rado-West 0:3