Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Rado-West Zawisza Czarny Garbów
kupa jeża Tactiek zawisza
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 32.5
solid Schieten weak
solid Passen average
average Verdedigen good


7e minuut.
Puzio rent richting de bal. Puzio passt de bal met de wreef. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzio geeft een hoge lob. De Keulenaer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Niemi met een sublieme pass. Janišek rent richting de bal. Niemi speelt de bal door. De Keulenaer rent richting de bal. De Keulenaer haalt uit met een fantastische trap. Nieus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miodopolski heeft problemen om de bal te vangen. Miodopolski met een sublieme pass. Niemi speelt de bal door. De Keulenaer is nu in balbezit. De Keulenaer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Niemi de bal. Niemi passt de bal met de wreef. Uranga Luluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek onderschept slim de pass. Janišek haalt uit met een fantastische trap. Nieus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Gołyga rent richting de bal. Gołyga speelt de bal door. Niemi speelt de bal door. Janišek rent richting de bal. Janišek haalt uit met een fantastische trap. Nieus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Puzio zal de hoekschop nemen. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa schiet op doel. Nieus bokst de bal weg.

38e minuut.
Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa passt de bal zonder na te denken. De Keulenaer rent richting de bal. De Keulenaer draait met de bal, schiet en ... Nieus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - Zawisza Czarny Garbów 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 22%, Zawisza Czarny Garbów 78%.
RTS Rado-West - Zawisza Czarny Garbów 1:0

53e minuut.
Niemi speelt de bal door. Puzio is nu in balbezit. Puzio met een sublieme pass. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Niemi rent richting de bal. Niemi passt de bal in één keer door. Rahael rent richting de bal. Janišek is nu in balbezit. Janišek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Janišek rent richting de bal. Puzio rent richting de bal. Puzio passt de bal zonder na te denken. De Keulenaer rent richting de bal. De Keulenaer schiet op doel. Nieus bokst de bal weg.

69e minuut.
Janišek speelt de bal door. Niemi rent richting de bal. Niemi geeft een lange en hoge pass. De Keulenaer is nu in balbezit. De Keulenaer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Janišek rent richting de bal. Uranga Luluaga is nu in balbezit. Janišek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janišek krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Niemi met een sublieme pass. Puzio rent richting de bal. Puzio speelt de bal door. Klungelig pakt De Keulenaer de bal. De Keulenaer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
García Pérez geeft de bal voor. Krupa rent richting de bal. Krupa passt de bal met de wreef. De Keulenaer rent richting de bal. De Keulenaer schiet op doel. Nieus bokst de bal weg.

81e minuut.
Krupa is nu in balbezit. Krupa geeft de bal voor. Klungelig pakt De Keulenaer de bal. Niemi is nu in balbezit. Niemi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Simola kopt de bal weg. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Malik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malik krijgt een gele kaart. Krupa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krupa met een snel genomen vrije trap. Janišek rent richting de bal. Janišek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 17%, Zawisza Czarny Garbów 83%.
RTS Rado-West - Zawisza Czarny Garbów 1:0