Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MSI GAMING A.C. Klocki
Okoń Tactiek Vdw III
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 61.3
solide Schieten uitmuntend
matig Passen formidabel
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Dissing bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbiz verovert de bal door een tackle van achteren. Elbiz geeft een hoge lob. Aichtinger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MSI GAMING - A.C. Klocki 0:1

5e minuut.
Ghanch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanch passt de bal in één keer door. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Simón rent richting de bal. Simón probeert naar een medespeler te passen. Peresztegi is nu in balbezit. Peresztegi haalt uit met een fantastische trap. Aichtinger probeert de bal aan de voet te houden. Burza bokst de bal weg. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... Burza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

10e minuut.
Aichtinger kopt de bal weg. Daar is Truu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikel onderschept slim de pass. Bikel geeft een hoge lob. Peresztegi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ghanch geeft een lange en hoge pass. Dissing kopt de bal weg. Pasarić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lo Nero is nu in balbezit. Lo Nero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Halák is nu in balbezit. Halák passt de bal met de wreef. Simón rent richting de bal. Simón geeft een lange en hoge pass. Peresztegi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado met een sublieme pass. Elbiz met een sublieme pass. Peresztegi rent richting de bal. Peresztegi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Delgado met de inworp. Elbiz rent richting de bal. Elbiz geeft de bal voor. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Klungelig pakt Aichtinger de bal. Hrbák bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger onderschept slim de pass. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. Burza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Halák is nu in balbezit. Halák speelt de bal door. Peresztegi is nu in balbezit. Peresztegi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dampier de bal onder controle te krijgen. Burza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Dissing is nu in balbezit. Peresztegi onderschept slim de pass. Peresztegi geeft een hoge lob. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Peresztegi verovert de bal door een tackle van achteren. Peresztegi passt de bal in één keer door. Aichtinger heeft problemen om de bal te vangen. Aichtinger schiet op doel. Burza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MSI GAMING - A.C. Klocki 0:2

31e minuut.
Dissing controleert de bal met de borst. Peresztegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresztegi passt de bal zonder na te denken. Daar is Aichtinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Elbiz speelt de bal door. Peresztegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresztegi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Elbiz rent richting de bal. Elbiz schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Truu de bal. Halák is nu in balbezit. Truu begaat een overtreding. Truu krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Aichtinger draait met de bal, schiet en ... Burza speelt de bal door. Halák kopt de bal weg. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ghanch probeert naar een medespeler te passen. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger speelt de bal door. Peresztegi rent richting de bal. Peresztegi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Aichtinger verovert de bal door een tackle van achteren. Halák bereikt de bal nog maar net als eerste. Halák passt de bal in één keer door. Peresztegi is nu in balbezit. Peresztegi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ghanch geeft de bal voor. Simón kopt de bal weg. Aichtinger speelt de bal door. Peresztegi heeft problemen om de bal te vangen. Peresztegi schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSI GAMING 74%, A.C. Klocki 26%.
MSI GAMING - A.C. Klocki 0:2

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Halák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simón geeft een lange en hoge pass. Peresztegi is nu in balbezit. Peresztegi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Aichtinger onderschept slim de pass. Aichtinger met een sublieme pass. Elbiz heeft problemen om de bal te vangen. Elbiz geeft een lange en hoge pass. Aichtinger springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Halák met een sublieme pass. Peresztegi rent richting de bal. Peresztegi passt de bal zonder na te denken. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Truu heeft problemen om de bal te vangen. Halák rent richting de bal. Halák met een sublieme pass. Peresztegi rent richting de bal. Peresztegi schiet op doel. Burza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Simón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aichtinger kopt de bal weg. Peresztegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresztegi draait met de bal, schiet en ... Burza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MSI GAMING - A.C. Klocki 0:3

68e minuut.
Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Simón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simón probeert naar een medespeler te passen. Peresztegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresztegi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Elbiz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Hrbák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MSI GAMING - A.C. Klocki 0:4

75e minuut.
Dampier geeft een lange en hoge pass. Pasarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasarić geeft een lange en hoge pass. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hrbák geeft de bal voor. Halák heeft problemen om de bal te vangen. Halák passt de bal in één keer door. Elbiz geeft een hoge lob. Aichtinger springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Elbiz passt de bal met de wreef. Daar is Peresztegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peresztegi passt de bal met de wreef. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSI GAMING 80%, A.C. Klocki 20%.
MSI GAMING - A.C. Klocki 0:4