Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Klocki MSI GAMING
Vdw III Tactiek Okoń
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
43 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.9 gemiddelde waardering 46.8
formidable Schieten very good
excellent Passen average
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Delgado geeft een lange en hoge pass. Burza probeert naar een medespeler te passen. Kaņepītis kopt de bal weg. Carrier rent richting de bal. Carrier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Aichtinger kopt de bal weg. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea speelt de bal door. Klungelig pakt Aichtinger de bal. Aichtinger schiet op doel. Burza bokst de bal weg.

7e minuut.
Ghanch probeert naar een medespeler te passen. Daar is Elbiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elbiz speelt de bal door. Galdea rent richting de bal. Galdea draait met de bal, schiet en ... Burza bokst de bal weg.

9e minuut.
Asinaro rent richting de bal. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aichtinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. Hrbák probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - MSI GAMING 1:0

12e minuut.
Kaņepītis heeft problemen om de bal te vangen. Halák is nu in balbezit. Halák passt de bal zonder na te denken. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Hrbák de bal. Dampier geeft een lange en hoge pass. Schanet is nu in balbezit. Schanet geeft de bal voor. Galdea krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Delgado speelt de bal door. Halák rent richting de bal. Halák met een sublieme pass. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Galdea passt de bal zonder na te denken. Hrbák is nu in balbezit. Aichtinger verovert de bal door een tackle van achteren. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... Burza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - MSI GAMING 2:0

18e minuut.
Hrbák geeft de bal voor. Pasarić rent richting de bal. Pasarić geeft een hoge lob. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger schiet op doel. Burza bokst de bal weg.

21e minuut.
Galdea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hrbák de bal. Aichtinger rent richting de bal. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Burza trapt de bal weg van het doel. Kaņepītis kopt de bal weg. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Simón rent richting de bal. Simón passt de bal in één keer door. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. Burza probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Delgado rent richting de bal. Delgado passt de bal met de wreef. Galdea rent richting de bal. Galdea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Delgado passt de bal met de wreef. Elbiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dissing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elbiz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bikel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Galdea springt en kopt de bal. Burza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aichtinger is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pasarić probeert naar een medespeler te passen. Galdea rent richting de bal. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - MSI GAMING 3:0

30e minuut.
Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger schiet op doel. Hrbák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galdea is nu in balbezit. Galdea haalt uit met een fantastische trap. Burza bokst de bal weg.

40e minuut.
Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Galdea de bal. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Elbiz geeft een lange en hoge pass. Hrbák verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Aichtinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. Burza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Klocki 18%, MSI GAMING 82%.
A.C. Klocki - MSI GAMING 3:0

59e minuut.
Lo Nero rent richting de bal. Delgado onderschept slim de pass. Delgado passt de bal zonder na te denken. Galdea rent richting de bal. Galdea draait met de bal, schiet en ... Burza bokst de bal weg.

62e minuut.
Delgado passt de bal met de wreef. Galdea heeft problemen om de bal te vangen. Galdea probeert naar een medespeler te passen. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Halák kopt de bal weg. Galdea rent richting de bal. Dampier verovert de bal door een tackle van achteren. Aichtinger verovert de bal door een tackle van achteren. Aichtinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Galdea is nu in balbezit. Galdea passt de bal in één keer door. Hrbák rent richting de bal. Aichtinger verovert de bal door een tackle van achteren. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Stocklasa met een harde bal richting middenveld. da Rosário bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea verovert de bal door een tackle van achteren. Galdea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Aichtinger heeft problemen om de bal te vangen. Galdea rent richting de bal. Hrbák rent richting de bal. Galdea onderschept slim de pass. Galdea draait met de bal, schiet en ... Burza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Elbiz probeert naar een medespeler te passen. Aichtinger rent richting de bal. da Rosário legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aichtinger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aichtinger neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hrbák is nu in balbezit. Galdea verovert de bal door een tackle van achteren. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - MSI GAMING 4:0

85e minuut.
Ghanch probeert naar een medespeler te passen. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger passt de bal in één keer door. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - MSI GAMING 5:0

89e minuut.
Bikel is nu in balbezit. Bikel geeft de bal voor. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Klocki - MSI GAMING 6:0

90e minuut.
Mair onderschept slim de pass. Halák verovert de bal door een tackle van achteren. Halák speelt de bal door. Galdea rent richting de bal. Galdea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Klocki 27%, MSI GAMING 73%.
A.C. Klocki - MSI GAMING 6:0