Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Gumiś Team FC Setra Trans
>>>haha Tactiek sprinter
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
25 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 33.7
very good Schieten average
adequate Passen poor
excellent Verdedigen average


2e minuut.
Harrauer kopt de bal weg. Szilasi rent richting de bal. Szilasi probeert naar een medespeler te passen. Knopper bereikt de bal nog maar net als eerste. Knopper schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mathon heeft problemen om de bal te vangen. Mathon draait met de bal, schiet en ... Cruyff probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - FC Setra Trans 1:0

5e minuut.
Daar is de Bruyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szilasi rent richting de bal. Ştrulă rent richting de bal. Knopper onderschept slim de pass. Knopper schiet op doel. Chołoniewski bokst de bal weg.

9e minuut.
Knopper kopt de bal weg. Cruyff kan de bal niet met de borst controleren. Mathon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathon haalt uit met een fantastische trap. Chołoniewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - FC Setra Trans 2:0

10e minuut.
Macachia komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Szilasi met een sublieme pass. de Bruyn geeft een hoge lob. Daar is Harrauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathon rent richting de bal. Mathon schiet op doel. Chołoniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Milnes geeft de bal voor. Szilasi rent richting de bal. Jedlovský begaat een overtreding. Jedlovský krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Przystupa passt de bal zonder na te denken. Jedlovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedlovský met een sublieme pass. Mathon is nu in balbezit. Mathon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Certowicz komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Kęcki geeft de bal voor. Klungelig pakt Macachia de bal. Macachia passt de bal zonder na te denken. Certowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Certowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
de Bruyn kopt de bal weg. Mathon heeft problemen om de bal te vangen. Harrauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathon onderschept slim de pass. Mathon schiet op doel. Chołoniewski bokst de bal weg.

35e minuut.
Carević rent richting de bal. Carević speelt de bal door. Mathon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathon schiet op doel. Chołoniewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - FC Setra Trans 3:0

37e minuut.
Cruyff geeft de bal voor. de Bruyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Włoch begaat een overtreding. Włoch krijgt een gele kaart. de Bruyn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Owsianka komt bij de bal en schiet. Chołoniewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Mathon de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - FC Setra Trans 4:0

41e minuut.
Przystupa passt de bal zonder na te denken. Mathon rent richting de bal. Mathon geeft een lange en hoge pass. Knopper is nu in balbezit. Knopper schiet op doel. Chołoniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Gumiś Team 19%, FC Setra Trans 81%.
MKS Gumiś Team - FC Setra Trans 4:0

46e minuut.
Lopez Contreras komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Milnes geeft een lange en hoge pass. Macachia heeft problemen om de bal te vangen. Mathon rent richting de bal. Mathon draait met de bal, schiet en ... Chołoniewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - FC Setra Trans 5:0

62e minuut.
Carević verovert de bal door een tackle van achteren. Carević passt de bal zonder na te denken. Szilasi rent richting de bal. Mathon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Grigor bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigor met een sublieme pass. Tylikowski geeft de bal voor. Knopper bereikt de bal nog maar net als eerste. Knopper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
de Bruyn speelt de bal door. Certowicz rent richting de bal. Milnes verovert de bal door een tackle van achteren. Przystupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystupa met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ştrulă rent richting de bal. Szilasi verovert de bal door een tackle van achteren. Szilasi met een sublieme pass. Mathon rent richting de bal. Mathon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Harrauer rent richting de bal. Mathon verovert de bal door een tackle van achteren. Mathon probeert naar een medespeler te passen. Knopper rent richting de bal. Knopper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Szilasi verovert de bal door een tackle van achteren. Szilasi geeft de bal voor. Klungelig pakt Harrauer de bal. Mathon rent richting de bal. Mathon haalt uit met een fantastische trap. Chołoniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
de Bruyn probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciemnota. de Bruyn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milnes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mathon maakt een snoekduik en kopt de bal. Chołoniewski bokst de bal weg. Knopper is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - FC Setra Trans 6:0

80e minuut.
Grigor bereikt de bal nog maar net als eerste. Carević onderschept slim de pass. Carević geeft een lange en hoge pass. Knopper is nu in balbezit. Knopper schiet op doel. Paal! Chołoniewski probeert wanhopig de bal te grijpen. Harrauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathon verovert de bal door een tackle van achteren. Mathon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gumiś Team - FC Setra Trans 7:0

83e minuut.
Włoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Knopper verovert de bal door een tackle van achteren. Knopper geeft de bal voor. Mathon is nu in balbezit. Mathon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Gumiś Team 20%, FC Setra Trans 80%.
MKS Gumiś Team - FC Setra Trans 7:0