Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Olszanica RTS Rado-West
NOWA Tactiek kupa jeża
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
48.6 gemiddelde waardering 46.9
solid Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


16e minuut.
Klemczyk heeft problemen om de bal te vangen. De Keulenaer is nu in balbezit. Mikulski is nu in balbezit. De Keulenaer verovert de bal door een tackle van achteren. De Keulenaer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mikulski verovert de bal door een tackle van achteren. Mikulski geeft een hoge lob. Boas kopt de bal weg. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Olszanica - RTS Rado-West 1:0

38e minuut.
Jarczyk geeft een lange en hoge pass. Puzio kopt de bal weg. Daar is Żelazowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Olszanica 61%, RTS Rado-West 39%.
Real Olszanica - RTS Rado-West 1:0

55e minuut.
Grygoruk heeft problemen om de bal te vangen. Grygoruk passt de bal met de wreef. Faifeli rent richting de bal. Thomas rent richting de bal. Thomas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Jeziorski is nu in balbezit. Ehrmann onderschept slim de pass. Ehrmann geeft een hoge lob. Niemi heeft problemen om de bal te vangen. Niemi draait met de bal, schiet en ... Szumek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Gołyga rent richting de bal. Gołyga passt de bal in één keer door. Krupa is nu in balbezit. Krupa geeft een lange en hoge pass. De Keulenaer maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Inworp. Włochyński met een snelle inworp. Grygoruk rent richting de bal. Grygoruk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Boas de bal onder controle te krijgen. Bacceliere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Niemi geeft een hoge lob. Jarczyk rent richting de bal. Met opzet legt Ehrmann zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ehrmann moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ehrmann schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Olszanica 55%, RTS Rado-West 45%.
Real Olszanica - RTS Rado-West 1:0