Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Odra Głogów Zawisza Czarny Garbów
3` Tactiek zawisza
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 32
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Pérez Rodríguez kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dixon. Pérez Rodríguez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dixon geeft een hoge lob. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zgaga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Pracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev is nu in balbezit. Pracki onderschept slim de pass. Pracki geeft een hoge lob. Wisłocki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Zgaga met een sublieme pass. Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dixon zijn tegenspeler op de grond. Dixon is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Trâmbiţaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Zgaga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pérez Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal. Nieus probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ortiz geeft een lange en hoge pass. Portelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Geleta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Portelli roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Portelli kan niet meer verder spelen. Malik komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Trâmbiţaş heeft problemen om de bal te vangen. Hermanson verovert de bal door een tackle van achteren. Zgaga verovert de bal door een tackle van achteren. Zgaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - Zawisza Czarny Garbów 1:0

28e minuut.
Inworp. Pracki met een snelle inworp. Simola bereikt de bal nog maar net als eerste. Simola geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Trâmbiţaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uranga Luluaga onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zgaga. Zgaga krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Geleta speelt de bal door. Pérez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hermanson. Hermanson krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ortiz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Geleta met een snelle inworp. Pérez Rodríguez is nu in balbezit. Pérez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Uranga Luluaga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Isaev met een snelle inworp. Trâmbiţaş is nu in balbezit. Trâmbiţaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Trâmbiţaş heeft problemen om de bal te vangen. Trâmbiţaş passt de bal met de wreef. Pérez Rodríguez rent richting de bal. Pérez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Nieus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - Zawisza Czarny Garbów 2:0

44e minuut.
Zgaga passt de bal zonder na te denken. Trâmbiţaş rent richting de bal. Trâmbiţaş passt de bal zonder na te denken. Pérez Rodríguez rent richting de bal. Pérez Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Nieus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Uranga Luluaga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Isaev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trâmbiţaş is nu in balbezit. Trâmbiţaş draait met de bal, schiet en ... Nieus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Odra Głogów 35%, Zawisza Czarny Garbów 65%.
K.S. Odra Głogów - Zawisza Czarny Garbów 2:0

53e minuut.
Zgaga rent richting de bal. Hermanson onderschept slim de pass. Geleta verovert de bal door een tackle van achteren. Zgaga rent richting de bal. Zgaga geeft de bal voor. Paal!

59e minuut.
Zgaga rent richting de bal. Zgaga geeft een hoge lob. Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trâmbiţaş draait met de bal, schiet en ... Nieus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Odra Głogów - Zawisza Czarny Garbów 3:0

79e minuut.
Inworp. Isaev met een snelle inworp. Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Uranga Luluaga onderschept slim de pass. Zgaga geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Miodopolski heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Malik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malik krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Zgaga rent richting de bal. Zgaga passt de bal met de wreef. Pérez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga rent richting de bal. Zgaga draait met de bal, schiet en ... Nieus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Odra Głogów 36%, Zawisza Czarny Garbów 64%.
K.S. Odra Głogów - Zawisza Czarny Garbów 3:0